Hverdag

NEW BLOG

Sterkere tilbake

Jeg kommer sterkere tilbake snart, til og med på ny bloggplatform! :-D

At det er mulig?

Halsbetennelse, omtrent ikke mulig til å snakke + at jeg skal ha matte tentamen muntlig i morgen = virkelig ikke bra.

Jeg har visst en blogg jeg!

Er så lei av alt som heter feil med blogg.no og slikt at jeg rett å slett holdt meg unna bloggen en liten stund. Tilbake nu? Hopefully! Så får vi bare håpe og krysse fingrene på at blogglysten kommer snikende tilbake så fort som mulig. Har litt småtteri å vise dere nemlig! :-)

I morgen får jeg vite hva jeg kommer opp i muntlig tentamen, gruer meg så fælt at jeg snart kreperer innvendig! Å jeg er som er på vei for å bli syk også, er så uheldig med tidspunkter.. menmen, får bare være positiv og håpe på at dette skal gå bra! Resten av søndagen blir brukt på å sitte foran TV'en, andre enn meg som er hekta på Secret of circle?

Blogganbefaling

Gi igjen linken din så skal jeg gå igjennom dem og linke 2-3 blogger som jeg syntes fortjener en link, hihi :-)

Mitt hår

Bruker du extensions?
- Nei, det gjør jeg ikke og aldri gjort! Har spart og spart, men hadde faktisk hår i skulderhøyde for litt over et år siden...

Er platina din ekte hårfarge?
- I wish! Men bleker nok etterveksten ca en gang i månden, og det tærer på.

Hva er din ekte hårfarge?
- Kommunegrå, verdens mest kjedelig hårfarge. Å den kler meg ikke i det hele tatt!

Hvordan behandler du håret ditt, ser ikke ut som om det er slitt?
- Jo, det er ganske slitt. Men jeg bruker hårkur, og eneste varme jeg bruker er hårføner nå og da. Dessuten er et bra tips å ikke å vaske håret før en uke etter du har farget/bleket det, for da kommer hårets naturlige oljer tilbake. Funker bra! 

Klipper du det?
- Nei, gjør nok ikke det. Det å klippe tuppene som alle sier får det til å vokse fortere er bare vas. Da blir det bare den samme lengden konstant!

Anbefaling av shampoo/balsam?
Jeg er veldig glad i Redken produktene, faktisk! Men for øyeblikket bruket jeg Gliss, der alle pakkene er helt svarte. De funker fjell de også! :-) 

Hei igjen fine folk!

Hei dere! Er helt utrolig hvor dårlig jeg har prioritert bloggen den siste uken, men har heldigvis en unnskyldning med at jeg har vært syk. Er heldigvis frisk nå, så da blir det bedre bloggings! God og bra blogging fra å med i morgen, eller hva? Gleder meg masse, ingenting er bedre enn en ny start!

Er så glad for at sykdommen jeg har hatt i meg den siste uka er ute fra kroppen, det er så enormt kjedelig å bare være hjemme og daffe, fordi man ikke har energi til annet. Så i morgen blir det en ny skoleuke, med litt leger og slikt. Er så keen på sommerferien nå at jeg så vidt klarer å vente, mihi! Har så mange fine planer, og kommer sikkert mange flere også :-)

Ryddepia

Jaudå

Arh

Tentamene og skole stresser meg så for tiden, sånn at bloggen blir ganske mye utelatt. Men det får nesten bare være, det er omtrent ti uker igjen til jeg er ferdig på hele grunnskolen, og da blir det sommerferie! Kan ikke tro hvor fort ungdomskolen egentlig har gått, er helt insane! Men godt skal det bli å være ferdig, pjuh!

Tok meg en liten pause fra å sove for å stikke innom for å se om det skjer noe på nett, nada. Har nemlig pådratt meg å bli heftig forkjørla på selve mattetentamendagen og hodet verker så innmari at jeg snart ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg her.. så da blir det å knaske smertestillende og håpe på at jeg er bedre til i morgen!

Deprimerende

... Sykt deprimerende å våkne til!

Da startet det

Var tidlig ferdig med norsk tentamenen i dag, og jeg vet ikke helt om jeg ble fornøyd eller ikke. Jeg ble fornøyd med innholdet, men følte at to knappe siden ikke var helt det beste. Vi får krysse fingrene og håpe på det beste, så får jeg heller se om jeg kan skrive litt mer i morgen på nynorsk tentamen.. For som sagt, så har nå tentamen stresset begynt. Om 5-6 uker begynner eksamen, og det nærmer seg mer og mer slutten på skoleåret. Ti knappe uker, og så er det sommerferie!

Er det forresten noen som vet om et redigeringsprogram (Som også funker på mac) som kan lage runde kanter..? Raskt svar blir man veldig glad for! :-)


(... stygge refleksjoner i brillene, hate'it)

First day of schoolDet var ikke lett å få seg selv bort på skolen i dag, det var enormt tungt. Det å stå opp tidlig etter en og en halv hvor du selv skal bestemme når du står opp, så det er å sette vekkerklokka på sju noe jeg virkelig misslikte. Så fra og med i morgen så begynner alle tentamene, så nå blir det å pugge så mye man kan før det virkelig gjelder. Kjenner det skal bli veldig godt å få vite om jeg kommer inn på skolen jeg vil eller ikke, tenker jo omtrent ikke på annet for tiden..

Nå som skolen er ferdig, og jeg allerde har vært flink og trent: så hoppet jeg i pysjen og har bestemt meg for å bli i den igjennom resten av dagen. Ingenting er deiligere enn å daffe i en stor genser og en løs bukse når man er sliten og gradestokken nesten viser minus. Noen andre som har en slitsom onsdag?

Sukk

Føles ut som om jeg har null energi i dag..

Mandag

God morgen godtfolk!

Ny uke, og da har jeg valgt å ta det som en litt ny start. Prøve, ihvertfall. Null usunn drikke, mer vann og mer sunn mat skal bli inntaket nå. Så får vi håpe at det nytter seg på hud, hår, humør og slikt! Lurer egentlig på hvor mange ganger en person sier det til seg i løpet av et år.... wupsi!
sjokk

... bare meg som har fått sjokk av den nye blogsoft? Vet virkelig ikke om jeg liker det eller ikke... huff

Påskeeee

Da blogg.no gikk ned, og tinypic ikke virket med bildene: så gikk virkelig blogglysten til bånn. Nå ser det ut til at alt er fikset og klart, så da prøver man å begynne litt igjen! Hvordan har alle sammen det? Hatt en fin påske? Det har jeg! Går omtrent bare rundt og smiler :-)

Nå nærmer det seg tentamen stress igjen, tenk dere! Siste tentamen igjen før jeg drar ut av ungdomskolen... eksamen først, menmen. 

Good morning sunshine

Tusen takk!

Jeg har fått nærmere 200 gratulasjoner i dag, og jeg må bare si tusen hjertelig takk! Det betyr veldig mye, og jeg har hatt en superfin dag med familie og venner på skolen. Fikk et herlig album, sykt mange gode minner - virkelig, tiden flyr av gårde før man rekker å si noe som helst. Om to år er jeg plutselig myndig..

Kan også si tusen hjertelig takk til Ingrid som bakte supergode muffins til hele klassen idag, skjønn du er! :-) Nå står the voice på tven, kaker og brus er stappet ned i magen - og nå står deilig frukt på menyen. Bare meg som har en kjempe bra fredag? Og til hele gjengen: god påskeferie!Birthday kid!

Sweet 16 :-* 


Finfin søndag!

Har tatt meg litt fri fra bloggen de siste par dagene jeg..

Bestemte meg for at bloggen skulle bli nedprioritert i helgen, og heller snakke og kose med folk isteden! Syntes det var like greit, og jeg har ikke gjort noe ekstremt spennende og fortelle for dere: Har vært i Skien, vært på en liten photoshoot, snakket med fine folk og ellers bare slappet av. Tenk dere, en uke til påskeferie! 

Er litt desperat etter hva jeg kan blogge om, da jeg ikke har peiling for tiden! Tipstips? :-)

Sykt bra vær!

Hei alle sammen! :-)

Har allerde vært turen oppe på sykehuset, trent og nå sitter jeg med hårfarge i håret - riemlig glad over å bli kvitt den fæle etterveksten. Har ikke farget det siden jeg var i England, og det begynner å bli en stund siden nå... Så da var det bare å klæsje på litt hårfarge, så får vi håpe at jeg ikke blir bambi..

Noen andre enn meg som er helt overlykkelig over været? Været her nede på sørlandet er så fantastisk, og det er 20 grader i skyggen! Må virkelig si at jeg elsker å bo på sørlandet og akuratt her på dager med fint vær - ingenting er finere enn blått hav, stor sol, brygge, båter og alt som hører med. Herlig!

Wiiii

Dagens gjøremål;

Dårlig fot

Har infeksjon i beinet, så blir dårlig blogging nå.. Jaja

Overnatting

Takk til jentene for en fin kveld, og overnatting :) nå drar jeg til kilden, seeya

Fanpage

Om du ønsker å følge meg videre og du ikke har blogloving, så kan du gå inn på min facebook fan page for oppdateringer :-) (skal bli flinkere med å bruke den, hehe..): HER

Vil du vinne en sommerduft?

.. eller? :-)

escvinn2rr

FML

Today, my dad got so drunk that he proposed to me. FML

Today, my boyfriend dumped me by text at 1:30 am because he didn't want to give me "the dread of answering a phone call." When I asked him for an explanation, his reply was, "For what?" FML

Today, I caught my boyfriend trying on my bra. He still has no excuse. FML

Today, I went to my first party, hoping to maybe meet some people. I was there for 4 hours, and the person/thing that I interacted most with was a cat. FML

Today, the man of my dreams kissed me. It was everything I had imagined it would be until in the middle of the kiss, he burped. FML

Hva er bedre enn dette når man har en dårlig dag? hihi 

Tommel opp

Kom nettopp hjem fra sykehuset, og fått støtte for tomlene av alle mulige ting. Så nå sitter jeg nå her og føler meg litt funksjonhemmet her jeg ikke kan bruke tommelen som normalt. De er faktisk plassert sånn at jeg alltid har tommel opp. Her er man positiv to the top! :-)

Mekka litt nytt design

Siden det endelig var lys inn i vinduet mitt, så hey; Hvorfor ikke ta noen bilder av meg selv som faktisk er brukbare for nettet? Så da gjorde jeg det, og i samme sleng mekka jeg meg et litt nytt design. Har innmari lyst til å prøve noe nytt med designet, men jeg vet liksom ikke helt hva. Tycks?


Sneakpeak på nytt rom!

De siste dagene har jeg lagt nytt gulv på rommet mitt, omøblert og ryddet! Er enda ikke helt ferdig å rydde, så jeg vil ikke vise hele rommet enda. Men jeg kan jo komme med en liten videoblogg av rommet når det er ferdig, om det er ønsket? Er ihvertfall super deilig med litt forandringer!Nytt gulv!

Endelig fått gulv og ikke stygt teppe på hele gulvet, Jess :-)

God morgen!

Hiho, første mobilinnlegg :-) da har man stått opp og er godt plassert i sofaen. Åssen har gjengen det?

jess, wiii!

Overlykkeliig jente! Gjett hva jeg har fått? Hint: Instagram... :-)


HOVE 2012


Skrillex


Rise Against

Ed Sheraan

Lamb of god (♥)

Say no more

Første skoledag på fire uker. Å se alle mennesker igjen var utrolig hyggelig, men det å komme rett på en teoretisk skoledag er ikke så morro neei... egentlig bare sløvedag idag. ehhehheh..... årh. unøvendig.

Hjemreise

Det er med både tungt og lettet hjertet at vi idag reiser tilbake til Norge. Jeg har nå fått opplevd hvordan det er å bo i en liten del av England for en stund, og jeg har hatt det utrolig fint. Jeg har fått lov til å bli kjent med noen fine mennesker, som jeg håper jeg kan møte igjen senere i livet.

Men det skal bli godt å endelig se alle fine mennesker der hjemme, og alt som tilhører hjemme i Norge. Tenk, i kveldinga så er jeg hjemme!

Lange dager i vente

Hjemlengselen har virkelig tatt meg. Jeg savner huset, skolen, venner, familie, dyr og alt som hører inni ordet Norge. Det er under en uke til jeg er tilbake igjen, men den siste tiden går så tregt og det er som regel fyllt med at jeg er ubeskrivelig trett. Det er nå fire dager, med intens trening før det er over med seks timer trening hver dag. Å disse fire dagene skal jeg gi alt jeg har, jeg skulle bare ønske jeg hadde litt mer energi.

Det er dumt å legge ut tanker, ihvertfall på nettet når man er sliten. Men jeg har forstått at de neste dagene så er det akuratt det jeg kommer til å være uansett. Sliten. Så jeg får nesten bare stålsette meg, og bare også si at bloggen blir ikke prioritert de siste 5 dagene jeg tilbringer her nede. I'll try my best

Så var det torsdag

Heihei!

Har vært å trent i dag også, men går nok ikke så bra som jeg skulle ønske da jeg var noen bein som svikter meg totalt, menmen. Får bare prøve! 6 treningsdager hjem, så kommer jeg tilbake til Norge neste søndag! ååh, gleder meg så masse til å se alt som jeg savner hjemme i Norge, hihi.

Kanskje noen av dere har noen tips til meg hvor man kan kjøpe litt billige iphone (4) deksler? Ville vært til stor hjelp :-)

..

Andre dager er værre enn andre her nede, dessverre.

Fiksfiks på designet

Vet at jeg ikke har noe egobilde at all, og at det fortsatt er lite farger, men akuratt for denne gang så ble jeg litt forelsket i det. Har brukt mye av kvelden med å sitte med koder og styr, pjuuh! Det er ihvertfall veldig enkelt, me like!Helgen har det vært mye i bilen, shopping og utforsking av England. Er utrolig annderledes her i forhånd til Norge, føles som om man reiser inn i gamle filmer. Hopper snart til sengs, for i morra blir det tredje uke med trening... wish me luck! :-)

Dårlig nett.

Det går fortsatt veldig bra med meg! Har noen venner som blir litt bekymra når de ikke har hatt noen kontakt med meg den siste tiden, men alt er fint! Har bare et internett som er så utrolig dårlig at det så vidt går ann å bruke - at all. Så da vet dere det... :-) 

Kjøring i England

Siden vi bor her en hel måned, så var det like greit å leie en bil! Er utrolig uvant (men gøy!) med venstrekjøring :-) Ganske gøy å sitte i en splitter ny bil også, hihi. I dag har vi prøvd å se litt av byen her i Woodbridge, utrolig liten og sjarmerende. Fikk følelsen av man dro tilbake noen tiår! 

Treningen går det veldig bra med, men jeg blir veldig utslitt. Noe som gjør at bloggingen her ikke blir på topp (+ internettet mitt som er kjempe dårlig!) Jeg tror ihvertfall at det blir verdt det, og alle inne på klinikken er veldig hyggelig mennesker som gjør alt for å hjelpe :-) Hope it ends well!
Jeg har kjøpt litt forskjellig her nede, så tenkte å få med litt i et innlegg om noen har litt lyst til å se? Tenkte også å ta et oppsumeringsinnlegg angående klinikken med tanke på familie, venner, lærere og de som lurer på hvordan jeg har det her nede. Er utrolig takknemlig for at så mange bryr seg, det betyr mye for meg når folk virkelig viser at de bryr seg!

Usikker på bloggingen

Nettet er så tregt og fælt at det er helt utrolig! Så om det blir blogging så mye som jeg håpet på må jeg ærlig si at jeg er usikker på.. Vi får krysse fingrene for at det går bedre ettervært, eller om jeg finner en annen løsning med internett.

På toget

I skrivende stund sitter jeg sliten på toget på vei til Ibswich. Har brukt de siste to/tre dagene i London, hvor shopping og det å slite ut beina har vært prioritert, hehe. Har ikke tatt særlig bilder, men håper at det blir mer av det så fort vi kommer oss til huset vårt i Suffolk :-)

Æsj, skulle spise frokost og fant ut at det jeg nettopp hadde tatt en smak av som var ifølge meg brød, var blodpudding...... blir virkelig kvalm og uggen av bare tanken, aldri igjen, haah. Jeg håper og tror at det blir mer blogging og slikt når vi kommer oss til huset, vi krysser fingrene for det.


Ekkel blodpudding på tallerkenen... 

Wonderwall

Reasons to be healthy

Første skoledag

Huff, huff & huff... har ikke følt meg så sliten på lenge, og hodepinen kom på null komma niks. Men så får jeg vell bare overleve, når det er mindre enn to uker til jeg reiser, wii! Tenker omtrent ikke på annet, haha....

- Når, og hvordan var fin første skoledag? :-) 

Tenk det, 1 Januar!

Tenk at det er 2012 da dere! Utrolig tanke, og nå er det ikke lenger enn 12/13 dager til jeg reiser til England, wii! Skal bli deilig å bruke de to første dagene mine i London, og hva kan bli bedre? Vi skal på luksushotell i Oxford street! Primark, Topshop .. here I come :-)

Dagen i går tilbragte jeg sammen med Maria, familien min, hennes og et vennepar. Hadde ikke med meg kameraet, men var utrolig koselig å tilbringe tiden sammen med deg. For ikke å glemme at en 50kgs hund satt seg på fanget mitt.... hahah


I nuet. Pus på fanget og venter på middagen før jeg hopper i dusjen :-)

Godt nyttår!

Fredagggggg

Heihei! Ja, vet, kreativ overskrift :-) Tenkte å bruke dagen på å glo på Grey's anatomy nå som jeg ikke er helt i slaget, enormt kjedelig å bli syk nå rett før det nye året, dårlig start! Får håpe på det beste at jeg blir frisk til i morgen. Da reiser jeg til Maria og feirer nyttårsaften der, hihi!


Tommel ned for sår hals :-)

1 juledag

Jeg vil begynne med å gratulerer verdens beste søster, Tina og Geir med forlovelsen ?. Er helt sikker på at blir et fantastisk bryllup og at dere to varer. Blir koselig å ha den siden inn i familien òg!

Andre juledag blir brukt på å sove på sofaen for min del, og slappe av med TV og tvserier. Er heldigvis ikke den eneste som har hatt det på planen, haha :-) Fikk Greys anatomy og Frustrerte fruer sesong 2, så skal bli herrlig med TV titting i romjula!

GOD JUL

Fokuset i dag er på familien, og kun det :-) Dere får ha en super god jul, og nyte de siste 45minuttene!

Dagens gjøremål;

Ska rydde rommet, gjøre det i stand til jul! Er faktisk på tide, hehehe :-)

Blogg.no har konkuransse!

Bli med i blogg.no sin konkuransse! :-)

adamkonk

Sånn er det med treigt nett

Heihei! Jeg har hatt ganske mye fravær fra bloggen den siste tiden, men det blir sånn når nettet her hjemme er helt katastrofalt... :-) Håper på å fikset det før repratørerne tar ferie ihvertfall. Som en gave for å få opp blogg inspirasjonen så lager jeg nytt design og er godt i gang, men er en god del igjen, da. Tycks?

I går kveld fikk jeg nytt sengetøy på senga, er så behagelig og nytt at jeg bare har lyst til å ligge der i hele dag og slakke livet av meg, haha. En dag igjen med skole nå, så blir det juleferie!! Klarer nesten ikke vente en gang, gleder meg så til all den gode maten at jeg er helt på tuppa, heheh..


senga miiii ♥ :-)

Atle Pettersen

Konserten i går var utrolig koselig, og selvom det var mange mindre som skulle sitte på skuldrene til de eldre, så var det en utrolig koselig kveld. Skal si jeg var rimelig stolt når jeg ba ham om en klem og fikk det, haha :-)

Back on track

Jeg er nesten helt tilbake på internettfronten, selvom nettet er endel tregere enn vanlig.  Får bare håpe at blogglysten kommer tilbake når jeg får tatt litt mer bilder og slikt :-) I kveld blir det bursdagsfeiring, prøve eksamens øvelse og konsert med Atle Pettersen, wii!

Fortsatt uten nett

Heihei :-) Må si det er rimelig kjipt uten nett, nå har de sagt at de skal fikse det på mandag: Så nå er det bare å krysse fingrene! Har også hatt det hyggelig uten nett, jeg har nemlig:

- Fått øvd masse til prøver, tentamener og fremføringer. Jeg fikk 5 på en prøve, wii! Har også blitt ferdig med en fremføring som skal være ferdig til tirsdag. Flinkja?
- Hadde en helt fantastisk tur ut sammen med Sharifa og Anniken: Breaking dawn er virkelig en film som jeg kan anbefale, fikk meg til å ha et stikk av lykke i hjertet. Skal så se den igjen! 
- Vært Tv slave isteden for pc slave... jaja

Planen er også å mest sannsynelig få ryddet rommet mitt i dag og i morgen, ser virkelig ut som tredje verdenskrig der inne. Man skal også øve på fremføringen, så får vi håpe på best mulig resultat, hihi! 

Null internett

Jeg har null internett hjemme (skoleblogging ftw) og vet ikke hvor lenge det varer dessverre... :-) 

Produktiv dag

.. eller ikke? :-) Litt kanskje?


Øvd på RLE prøve, så kan godt si man er er lei av alt som har med det gamle og nye testamentet, for å ikke snakke om Saulus Paulus.. Men ellers har man lagt inn endel CDer på ipoden, nå blir det musikk jååå :-)

Siste matteprøve i år, yess!

Arh, tanken på mattetentamen gjør meg så kvalm at jeg blir helt svimmel, men endelig er jeg ferdig med den! Værste tentamen som noen gang er lagd, må være matte... 

Vinn goodiebag!

Hihi, en av de bedre goodiebagene må jeg si :-)

 

cutrinsample

!

Daisypath Vacation tickers

Mjah

Jeg tror helt ærlig jeg ikke klarer å legge blogg.no helt fra meg, dessverre. Jeg har så mye muligheter her, å det er lettere å finne andre bloggere. Men jeg vil ikke gi meg helt på femelle, men poste inspirasjons bilder og eventuelt litt slikt der, kanskje? Blir så himmla usikker når jeg får sånne valg, haha huff..

bloggplattform vs bloggplattform

Blogg.no eller femelle? :-)
Da sier jeg hade til blogg.no

.. Hehe, er ikke slik at jeg slutter å blogge. Men jeg er nemlig så heldig at jeg er èn av hundre som får lov å blogge sammen med hele gjengen til Femelle! :-) Følg meg videre >HER<

Snart frisk, endelig!

Endelig begynner jeg å bli friskere, etter en uke med slapphet, vond hals og hele pakka.. Skal bli godt å få stelt seg og kommet ut av dette himmla huset en liten stund, haha :-)

Planen for øyeblikket består av Eclipse sammen med verdens beste mamma, sammen med pusi som sitter ved siden av, hihi! Så New Moon igår og den er ikke akuratt noe skuffende, så gleder meg til denne!


Jobbing på G

Da laptopen min bestemte seg for å la være å skru seg på mer, så forsvant også alt skolearbeidet som jeg har gjort igjennom halve 9 og forløbig 10. Skal si det var en eneste stor skuffelse.. Det er enda værre når et tre ukers arbeid som jeg skal presentere i denne uka forsvant, alt sammen. Så nå sitter jeg her i småpanikk og prøver så godt jeg kan å skrive, litt tungvindt når man er syk òg..

Dau

Det er lenge siden jeg har følt meg så dårlig som nå, en helt forferdelig følelse hvor alt jeg orker er å sitte og se i skjermen. Det å røre seg fra sofaen til badet er vondt i hele kroppen, og det føles ut som halsen brenner..  Kanskje noen som har noen tips til å bli fort frisk igjen?

Blir helt deprimert av å se utendørs, klokka er så vidt passert fem, men har en følelse av at klokka er rundt midtatt.. mørketiden er ikke noe særlig, spesielt ikke når det gjelder bilder og slikt. Får begynne å ta bilder tidlig på dagen, isteden for å tenke på det så sent som nå.. huff!

Pretty little liars

Hvor blir det av immunforsvaret? Våknet opp med feber, vond hals og forferdelig sliten, så dagen skal bli tilbragt hjemme sammen med macbook'en og pretty little liars. Gøyeste serien jeg har sett på lenge, drama og tenåringer! Noen andre som er hooked?

Bilder med problemer..

Blir helt gal, noen av bildene her på bloggen blir så utydelige at det er helt teit.. Flere som klager på det til meg, får se om det er noe jeg kan gjøre for å få det bedre... Er heldigvis kun på noen fåtall, men likevel irriterende. 

Noen som forresten har noen tips til gode serier? Liker egentlig det meste: Frustrerte fruer, One three hill, Greys anatomy, Lost, True blood and so on! Har nettopp fått smaken på å se serier på nettet, hekta! ;-)

Onsdags kveld

Tilbake på skolebenken etter en lang helg, godt å starte på en onsdag da ting er rolig og gøye fag! Har også vært bort til dyrlegen med Timmy, stakkar gutten har fått seg en stor byll på overleppa.. nå er det full pensilinkur, så får han bli frisk! 

Nå står den siste Harry Potter filmen på TV'en, middagen er godt plassert i magen og gullet ligger fint plassert på siden av meg. Skal bli godt å slappe av resten av kvelden.Helt fantastisk start på uka!I går reiste jeg og bruttern opp til Oslo, og opplevde noe av det beste jeg har opplevd! In flames, Trivium og tre andre band live! Stemningen på de førstenevnte var sinnsykt, og jeg sitter enda med en sick lykkefølelse. Selvom reisen er lang, og jeg er dødelig sliten nå, så var det verdt det!

Det som møtte meg når jeg kom hjem var min nye Macbook pro 13'3!! wii! Og nå er den på plass, og photoshop elements er også innstalert! Hva kan være en bedre start på dagen enn det? hihi!

Synger sitt siste vers

Laptopen min har gitt opp, vil ikke skru seg på og er et herk. Med andre ord, så blir det lite sannsynelig at det blir noe særlig blogging før en ny pc (eventuelt mac) har inntatt huset. Om ikke laptopen skrur seg på igjen. Er fantastisk kjipt når masse skolearbeid, gamle tekster, London turen, og andre gamle bilder blir borte. Får krysse fingrene at jeg får den på igjen i løpet av en stund!

SKRILLEX TIL HOVE FESTIVALEN

Enormt utslitt

Dagene går i ett sett, dagene er mørkere og energien er på bånn. Er så sliten og trøtt nå på vi vinteren at det er helt uutholdende.. menmen, positive tanker! I skrivende stund står home & away på TVen, føttene på bordet og venting på middag som blir deilig laks, mm!

Hvordan jeg føler meg i dag?

Sliten. Enough said.


Litt fravær

Ble nesten en ufrivillig bloggpause i to dager.. Har satt i gang med litt nytt design (som er nesten helt på plass!) og litt playstation gaming på gang... ja, jo. Da var jeg bitt av den bassilen jeg òg!

Begynner også å gå inn for meg at det er under to uker til jeg stikker til Oslo, klarer ikke vente! Det blir ikke en særlig lang tur, men grunnen til av meg og broren min drar ditt er nok verdt reisingen og ventingen som kommer til å stå forran også så og si begge dagene. Noen som kan gjette hva som er planene våre? hihi!

En liten test :-)Siste oktober

Jeg føler virkelig at jeg har kulda i meg enda. måtte kjøre båten min opp nidelven i dag for å få den på land, var ikke akuratt en fornøyelse i vinden og så sent på året... men nå er båten på land, heldigvis! Følte jeg fikk en belønning når familien reiste på Egon og fikk i seg god middagsmat, god og mett nå for å si det slik! Nå venter litt TV titting før det blir å hoppe til køys, ny fin uke som venter på tur!

Pjuuuh, godt plassert i sofaen

Endelig godt plassert i sofaen, og klar for idol :-) Er godt å vite at man ikke skal dra på sykehuset på ihvertfall en liten stund. Har fått litt informasjon, så er ihvertfall ingenting jeg trenger å være redd for angående beina mine, så da stoler man på det. Nå er det idol, så får jeg håpe at Henrik, Fredrik, Jenny og Bianca kommer videre.. Hvem er din favoritt?


A year without you

Heihei! :-) Beklager for en dårlig oppdatert blogg, men de siste dagene har vært mye styr, er for øyeblikket innlagt på sykehuset igjen, så får vi håpe jeg kommer meg ut fra innleggelsen så snart som mulig. I mellomtiden kan jeg dele èn av favorittsangene mine med dere:

En slik tirsdag

Var hjemme fra skolen siden jeg var oppe på sykehuset igår, så har vært en virkelig slækk dag for å si det slik :-) Må si at jeg er helt forferdelig lei av alt som heter sykehus, leger, tester og alt slik... men må man så må man! Da skriker magen etter mat, så da er det bare å vente, hihi!

Løvenes konge

Sliten

Trøtt og pain. To ord som beskriver hvordan jeg har det akuratt nå veldig godt. Har vært innlagt på sykehuset i natt, tatt litt av vært tester og er rimelig sliten nå som jeg har kommet meg hjem. DEILIG å være hjemme igjen :-)

Ny start, liksååmSilje, ei jente på seksten år som har en passion for mote, fotografi og web - design, og drømmer om å finne en fremtid mellom disse tre. Lever livet nå, og er klar for nye utfordringer. Elsker å være spontan, og har selvironi nok til å dumme meg ut på nettet. Mer om

Kontakt:
Siljehjensen@live.no

Legg meg til som venn HER

Bloglovin'

bloglovin

kategorier

 • Foto
 • Hverdag
 • Innkjøp
 • inspirasjon
 • Mote & skjønnhet
 • Outfit
 • Personelig
 • Q&A
 • Quotes
 • Video

 • Arkiv

  2012
  Mars
  Februar
  Januar

  2011
  Desember
  November
  Oktober

  hits