Innkjøp

New in: maxi kjole

Om et år så skal jeg i brullyp, og da jeg så en bakkelang turkis kjole inne på LMC, så visste jeg at det var den jeg ville bruke. En uke senere så er den nå i skapet mitt, hihi! Den er så fin, og jeg syntes ikke det er spesielt lett å finne fine maxi kjoler. Jeg er veldig lav, noe som gjør det å finne maxi kjoler ganske vanskelig. Med noen hæler så passer denne perfekt! Super fornøyd! Hva syntes du? :-) 

Jeffrey Campbell

Matremalistisk lykke. Verdens lykkeligste at the moment!Iphone deksler

Var innom byen for et par dager siden og fant disse på Chlas Olhson! Visste ikke en gang at de solgte deksler? Men de hadde endel fine, og da plukket jeg ut disse to for ca 150kr. Syntes det var en fin pris jeg! Som foreldrene mine sier så er telefonen som en nyversjon av en bariedukke.... kler de jo opp like mye.

Det finnes så sykt mange fine og kreative deksler der ute. Ebay har noen utrolig fine, men vi bruker ikke ebay her i huset så er liksom stuck med å finne noen som gidder å bestille for meg, hehe... Finnes jo mange fine norske nettsider også, men prisene igjen blir litt høye. Noen som vet om noen billige og trygge sider med fine deksler til iphone? Skrik ut!

Nytt pudder

Var så heldig å få at nytt pudder i bursdagsgave i går! Hun ba visst om det lyseste, men mørkt er det, haha. Sånn er det å være en skikkelig bleking! Men det blir nok bra til sommeren eller som et lett solpudder. Elsker å teste og prøve ut noe produkter, finnes omtrent ingenting gøyere :-)

Nytt i garderoben

En dritdeilig hettegenser fra Bik bok! Elsker hettegensere, selvom jeg gjerne dropper det. Gikk virkelig ikke med noen annet før..... 

Singletter, med herlige vårfarger fra H&M! Er så deilig å være inspirert til å kjøpre fargerike og lyse klær.En nydelig enkel og svart kjole fra Noa Noa. Dårlig fokus på bildet til høyre..En t-skjorte fra Gina Tricot. Normalt sett helt basic, men bak på ryggen er det en heit glidelås og mellorom, hihi! Love it.Også favorittkjøpet mitt fra H&M! Et av favorittplaggene mine er blazere, men normalt sett er dem svarte og ganske kjedelige. Så jeg tenkte å være litt vågal - Stor favoritt i garderoben allerde!Hva syntes dere om kjøpene? :-*

Ny lysekrone

Siden jeg siden august 2011 har oppusset rommet (som forresten endelig er ferdig! Video neste kanskje?), så har også fått skiftet lampe som prikken over i´en! Fra en gammel kjedelig glassrunding av en lampe, til en fantastisk, fin og stor lysekrone! Den er ikke ekte, men av plastikk - men likevel helt fantastisk fin! wiiiih, så fornøyd :-)

Bloggingen min har vært veldig sløv i det siste, og jeg er veldig klar over det. Har vært så mye sykdom, tretthet og alt slik at det har blitt nødt til å bli ganske mye nedprioritert. Men da er jeg sterkere tilbake! Eller hva? 

New in: Blonde kjole

Var innom Bik bok i går da jeg hadde sett en kjole på bik bok appen min (hjertehjerte) og det var en nydelig blondekjole der! Ble ganske forelsket med første øyekast, så tusen takk til mamma spanderte den på meg, hihi! 

Bildet til venstre er med blitz, men man ser ikke blonde detaljene på selve kjolen - ser det litt bedre på bildet til høyre, enda bildet er i forferdelig farger. You get it :-) Den er ihvertfall nydelig!

Litt nytt til leppene


Boots apotek (90 Waterlily) - Primark - Tescho (Sugar pink)

Sminke, klær og slike ting er mye billigere her i England enn i Norge, så da utnytter man det og kjøper litt småting som har en høyere pris hjemme, hihi. Den i midten ser helt fæl ut både på bilde og i virkeligheten, men på er den ikke så sterk - så den blir fin! 

Siste innkjøp

Ble helt forelsket i dem ved første øyekast, og de passet perfekt. Meant to be :-) De ser veldig ut som Acne sine pistol boots, noe jeg liker veldig godt! Noen som er interissert i å se alle skoparene mine? Har ganske mange, er rimelig skohooked..

KjærleikSilje, ei jente på seksten år som har en passion for mote, fotografi og web - design, og drømmer om å finne en fremtid mellom disse tre. Lever livet nå, og er klar for nye utfordringer. Elsker å være spontan, og har selvironi nok til å dumme meg ut på nettet. Mer om

Kontakt:
Siljehjensen@live.no

Legg meg til som venn HER

Bloglovin'

bloglovin

kategorier

 • Foto
 • Hverdag
 • Innkjøp
 • inspirasjon
 • Mote & skjønnhet
 • Outfit
 • Personelig
 • Q&A
 • Quotes
 • Video

 • Arkiv

  2012
  Mars
  Februar
  Januar

  2011
  Desember
  November
  Oktober

  hits