januar 2012 (Silje Jensen)

januar 2012

Life wishes


Iphone 4 - Skal snart ta den som mitt neste innkjøp, hihi. Det er er allerde godt bestemt :-) Er ganske fornøyd med xperian min, men er liksom gått litt lei og en iphone har alltid vært høyt på lista. Bare å anbefale noen apps!

Jeffrey Campell - Alle Lita skoene er så fantastiske og jeg skulle helst hatt alle dem i en samling. De to det er avbildet er de som står høyest på listen over merket! Var nesten på nippet med å få tak i spikene, menmen...

Mulberry Alexa - Å da selvfølgelig oversized, fordi jeg elsker store vesker! Den er så fin, og da jeg så den i London for et par uker siden så var det vondt å gå fra i den. Men er man blakk, så er man blakk... jaja

Alexander Wang - Tror jeg har ønsket den i nærmere to år nå. Den er så fin, og hadde ikke gjort med noe å ha etterligningen heller. Lov å drømme, eller hva?

Smile

Fiksfiks på designet

Vet at jeg ikke har noe egobilde at all, og at det fortsatt er lite farger, men akuratt for denne gang så ble jeg litt forelsket i det. Har brukt mye av kvelden med å sitte med koder og styr, pjuuh! Det er ihvertfall veldig enkelt, me like!Helgen har det vært mye i bilen, shopping og utforsking av England. Er utrolig annderledes her i forhånd til Norge, føles som om man reiser inn i gamle filmer. Hopper snart til sengs, for i morra blir det tredje uke med trening... wish me luck! :-)

Scoliosis sos

Det var på senåret at vi fant ut om klinikken som lå i London. Scoliosis sos. Det kom veldig spontant, da moren min hadde sett litt på det og hørt om det via ryggforeningen her i Norge. Med litt snakk, hadde vi plutselig fått time til en konsultasjon i London. Etter en time innom klinikken i høstferien, så var det bestemt at året 2012 skulle begynne med hardtrening for rygg, i Woodbridge, Suffolk.

13 januar, så reiste vi med fly fra Kjevik til København, til London. Vi brukte noen dager i London før vi reiste mot huset vi har leid. Det er helt fantastisk koselig her nede, i det lille nabolaget vi har her. Det å se naboer gå rundt i gatene her er ganske sjeldent, men koselig er det likevel. Jeg ler godt inni meg når jeg vet at dere sitter der hjemme med snøstorm i Arendal, og vi sitter her med sterk sol på himmelen og nesten ti varmegrader.

Treningen er hard, og mye hardere enn jeg hadde forventet. Jeg hadde hørt at treningen var lang, men at det ikke var en treningsøkt man kom til å svette av. Det skal jeg love at man virkelig gjør! Vi bruker masse utstyr, og det som alltid er med i øvelsen er en ribbevegg. Jeg trener sammen med tre andre, som er eldre enn meg. Til mandag kommer det enda en.

De første dagene klarte jeg helt ærlig ikke takle det. Det var vondt, og det var alt for mye fokus på en diagnose jeg har ignorert så mye som mulig. Plutselig var det masse tester, informasjon, fakta og gudene vet hva. Jeg kollapset ganske mye sammen, men jeg har hatt herlig familie og jeg vet at jeg ikke er alene her jeg er. Jeg har nå sett bilder av ryggen min, både fra siden og bakra. For meg var dette mye værre enn jeg trodde. Klumpen på ryggen min har for meg bare vært en lite plage når jeg sitter på en stol, at det er ubehagelig. Men det var større enn jeg trodde, og det er vondt å se opp på bildet som er av ryggen min - som henger på ribbeveggen jeg har her. 

Det er to terapauter som gir oss all informasjon, viser treningsøkter og gir oss informasjon. Jeg er veldig glad for at det er Jason og Joseph som trener oss opp, da de tar ekstremt hensyn og tar inn humoren inn i treningen. Jeg er veldig sjenert med engelsken min her nede, da det er masse nye ord og veldig legete ord (..). Så de hjelper meg så mye de kan, viser og forklarer, og gjør ting litt morsommere.

Jeg håper at med treningen at ryggen blir bedre, og at jeg kan få en mye bedre selvtillit enn det jeg har. Jeg håper også at alle peroner der hjemme kan fortsette å respektere meg, selvom jeg nå mest sannsynelig komme til å sitte i mitt eget hjørne i gymmen for å ha egen gym.  Å at alle fortsatt har respekt nok for meg, at de ikke gir meg kommentarer men heller er ærlige og spørr om det er noe man lurer på. Jeg er ikke redd for at folk lurer, og jeg svarer med glede på det jeg vet.

Nå er jeg allerede halveis, og om to uker sitter jeg hjemme igjen. To uker til jeg skal gi alle venninene en god klem, for jeg savner dere så utrolig mye. Jeg savner familien min, lærerne mine, skolen, dyra og alt som egentlig er hjemme. Jeg angrer ikke på valget med å dra hit, for nå kan jeg endelig starte en litt bedre hverdag - selvom det er bare meg og mine nærmeste som merker det. 

Dårlig nett.

Det går fortsatt veldig bra med meg! Har noen venner som blir litt bekymra når de ikke har hatt noen kontakt med meg den siste tiden, men alt er fint! Har bare et internett som er så utrolig dårlig at det så vidt går ann å bruke - at all. Så da vet dere det... :-) 

Kjøring i England

Siden vi bor her en hel måned, så var det like greit å leie en bil! Er utrolig uvant (men gøy!) med venstrekjøring :-) Ganske gøy å sitte i en splitter ny bil også, hihi. I dag har vi prøvd å se litt av byen her i Woodbridge, utrolig liten og sjarmerende. Fikk følelsen av man dro tilbake noen tiår! 

Treningen går det veldig bra med, men jeg blir veldig utslitt. Noe som gjør at bloggingen her ikke blir på topp (+ internettet mitt som er kjempe dårlig!) Jeg tror ihvertfall at det blir verdt det, og alle inne på klinikken er veldig hyggelig mennesker som gjør alt for å hjelpe :-) Hope it ends well!
Jeg har kjøpt litt forskjellig her nede, så tenkte å få med litt i et innlegg om noen har litt lyst til å se? Tenkte også å ta et oppsumeringsinnlegg angående klinikken med tanke på familie, venner, lærere og de som lurer på hvordan jeg har det her nede. Er utrolig takknemlig for at så mange bryr seg, det betyr mye for meg når folk virkelig viser at de bryr seg!

Litt nytt til leppene


Boots apotek (90 Waterlily) - Primark - Tescho (Sugar pink)

Sminke, klær og slike ting er mye billigere her i England enn i Norge, så da utnytter man det og kjøper litt småting som har en høyere pris hjemme, hihi. Den i midten ser helt fæl ut både på bilde og i virkeligheten, men på er den ikke så sterk - så den blir fin! 

Å endelig føle seg velkommen

Jeg ble møtt opp i klinikken av masse hyggelige mennesker, som jobbet der og skal bruke de neste fire ukene på å få meg, ryggen min og to andre til å bli bedre. Vi fikk massevis av informasjon, og for at man enkelt og greit skal kunne forklare informasjonen: Det var som å lære om kroppen i naturfag: på engelsk. Med andre ord så var det mange vanskelige ord, veldig mye informasjon på en gang og det var vanskelig å svare på spørsmål.

Men vi fikk høre litt og litt om de som jobbet der, og jeg fikk også høre historiene til de to andre som jeg er så heldig å få trene sammen med. Jeg var dessverre så uheldig at jeg kollapset litt sammen når jeg skulle fortelle mitt eget på engelsk etter så mye fokus på en diagnose jeg har prøvd å ignorere. Men de tok det greit, og støttet meg opp igjen.

Det er ekstremt godt å føle seg velkommen, og vite at jeg ikke er den eneste her som faktisk har vondt og er både psykisk og fysisk sliten av alt sammen. Jeg kjenner godt på kroppen at disse fire ukene skal bli slitsomme og vonde - men jeg skal gi alt: fordi jeg skal ha en frisk rygg.

Usikker på bloggingen

Nettet er så tregt og fælt at det er helt utrolig! Så om det blir blogging så mye som jeg håpet på må jeg ærlig si at jeg er usikker på.. Vi får krysse fingrene for at det går bedre ettervært, eller om jeg finner en annen løsning med internett.

På toget

I skrivende stund sitter jeg sliten på toget på vei til Ibswich. Har brukt de siste to/tre dagene i London, hvor shopping og det å slite ut beina har vært prioritert, hehe. Har ikke tatt særlig bilder, men håper at det blir mer av det så fort vi kommer oss til huset vårt i Suffolk :-)

Æsj, skulle spise frokost og fant ut at det jeg nettopp hadde tatt en smak av som var ifølge meg brød, var blodpudding...... blir virkelig kvalm og uggen av bare tanken, aldri igjen, haah. Jeg håper og tror at det blir mer blogging og slikt når vi kommer oss til huset, vi krysser fingrene for det.


Ekkel blodpudding på tallerkenen... 

London!

Jeg vil aldri splittes

Når jeg tenker tilbake på barneskolen, så gikk jeg mesteparten av tiden uten venner. Jeg gikk rundt og så mørkt på alt & ingenting, og brukte ikke tiden jeg hadde på å prøve å få seg nye venniner. Mørke klær, mørkt hår og en dyster oppførsel var det som følgte meg sammen med mobbingen. Jeg har ikke tenkt over hvor mye venner egentlig betyr, før nå.

Det siste halvåret har jeg prøvd å tvinge av meg at jeg skal være sjenert. Jeg har fått enda mer kontakt med fine mennesker, som går på skolen min - og utenfor. Personer jeg aldri trodde jeg noen gang kom til å få kontakt med kommer til meg for å fortelle at de er glad i meg. Å tanken på at jeg nå blir borte fra dem alle er her forferdelig.

Det å se dem minst fem ganger i uka er blitt en vane, og jeg kjenner det gjør vondt langt inne i hjerterota når jeg tenker på at Maria, Sharifa, Ida, Anniken, Madelen, Linn Maritha, Hilde, Julia og alle andre jeg blir nødt til å være borte fra. Lenge leve internettet, sier jeg bare.

Blir alt for emosjonell når jeg skriver dette, haha. Det er utrolig hvor mye vennskap betyr, at man har noen som er der for deg gjennom tykt og tynt, fysisk og psykiske moments. Jeg er ekstremt glad i hele gjengen 


Me

Jeg heter Silje Jensen

Jeg er for øyeblikket utrolig lykkelig, og ekstrem glad

Jeg er flink til å hjelpe andre som har det vondt, og å være sterk med ting som er vanskelig

Jeg liker ikke sprøyter, kulde og folk som er idioter

Jeg er kjempedårlig i matte og naturfag

Jeg liker bøker og blomsterlukt

Jeg synger selvom jeg ikke kan synge

Jeg elsker Nikon D90

Jeg ønsker meg at jeg skal kunne få lov å bli frisk

Jeg er avhengig av internett

Jeg har på meg en secondhand strikkegenser, verdens beste

Jeg drikker ofte brus

Jeg hører tven, og moren min som snakker i telefonen

Jeg er redd for å falle sammen psykisk

Jeg kan ikke forstå meg på noen mennesker

Jeg er pinlig dårlig til å være sosial

Jeg er oppvokst med dyr i hele livet

Jeg har lyst til å reise

Din tur.

Wonderwall

Quotes #3

1. The truth hurt for a little while, a lie hurts forever.

2. If you can dream it, you can do it.

3. I fall, I rise, I make mistakes, I live, I lean, I've been hurt but I'm alive. I'm human, I'm not perfect but I'm thankful.

4. Love begin with a smile, grows with a kiss and ends with a teardrop.

5. Everytime I see you, I dont get butterflies. I get freaking elephants!

6. Not knowing what to text back, but don't  want to end the conversation. 

7. A strong lady is the one who smiles in the morning like she didn't cry herself to sleep last night.

8. I knew I was falling but I thought you was there to catch me.

9. You might feel worthless to one person, but you are priceless to another. Don't ever forget your value.

10.  All I need is my bestfriend and my music to forget you and your lies.
 

Hvorfor jeg drar til England

Jeg får daglig spørsmål av lesere, venner og bekjente om hvorfor jeg reiser til England og blir der en måned. For 2-3 år siden fikk jeg vite at jeg har skoliose, altså skjev ryggrad. Jeg gikk med korsett, men til uten nytte. Jeg går ikke rett, ryggen gjør vond og jeg vil unngå operasjon. Nå reiser jeg til England for å være på en klinikk, og trene 6timer om dagen i fire uker.  Dette er for å rette opp ryggen min, og kanskje forbedre den på røngten bildene.

Grunnen til at jeg har skoliose er på grunn av en annen diagnose jeg har, som er sjelden og går utover hele kroppen. Er ikke alltid like lett å takle, og det er rart å tenke på, for å være ærlig. Men jeg prøver å gjøre det beste ut av det.


Om du ser bak på ryggen min her, så ser du en slags "pukkel".

Siste innkjøp

Ble helt forelsket i dem ved første øyekast, og de passet perfekt. Meant to be :-) De ser veldig ut som Acne sine pistol boots, noe jeg liker veldig godt! Noen som er interissert i å se alle skoparene mine? Har ganske mange, er rimelig skohooked..

Reasons to be healthy

Test av Panasonic HD-SD40

Som sagt på slutten av videoen, så yter det ikke kameraet sitt beste. Det var mørkt i går kveld filmet, og derfor ble det mørkt og kornete. Var nok kun en test for min egen del :-) Dette er altså det nye videokameraet, fikk det igår! hiih. 

the very darkest color; the opposite of white; colored like coal

Første skoledag

Huff, huff & huff... har ikke følt meg så sliten på lenge, og hodepinen kom på null komma niks. Men så får jeg vell bare overleve, når det er mindre enn to uker til jeg reiser, wii! Tenker omtrent ikke på annet, haha....

- Når, og hvordan var fin første skoledag? :-) 

Quotes #2

1. Never lie to someone who trusts you & never trust someone who lies to you.

2. A great boyfriend is proud of you, he doesn't try to hide you.

3. I'm not heartless, I've just learned how to use my heart less.

4. Don't count the days, make the days count.

5. Its hard to breath if you think about breathing.

6. A EX should stay an EX. They're an EXample of false love and an EXplanation of why you deserve better.

7. The most painful scars is the ones you cant see.

8. Life is like google, you just need to know what you are looking for.

9. If you love me only in my dreams, please, let me sleep forever.

10.  Life is like a book. Don't jump to the end to see if it's worth it & just enjoy life & fill the pages with beautiful & amazing memories. 


Tenk det, 1 Januar!

Tenk at det er 2012 da dere! Utrolig tanke, og nå er det ikke lenger enn 12/13 dager til jeg reiser til England, wii! Skal bli deilig å bruke de to første dagene mine i London, og hva kan bli bedre? Vi skal på luksushotell i Oxford street! Primark, Topshop .. here I come :-)

Dagen i går tilbragte jeg sammen med Maria, familien min, hennes og et vennepar. Hadde ikke med meg kameraet, men var utrolig koselig å tilbringe tiden sammen med deg. For ikke å glemme at en 50kgs hund satt seg på fanget mitt.... hahah


I nuet. Pus på fanget og venter på middagen før jeg hopper i dusjen :-)

Godt nyttår!
Silje, ei jente på seksten år som har en passion for mote, fotografi og web - design, og drømmer om å finne en fremtid mellom disse tre. Lever livet nå, og er klar for nye utfordringer. Elsker å være spontan, og har selvironi nok til å dumme meg ut på nettet. Mer om

Kontakt:
Siljehjensen@live.no

Legg meg til som venn HER

Bloglovin'

bloglovin

kategorier

 • Foto
 • Hverdag
 • Innkjøp
 • inspirasjon
 • Mote & skjønnhet
 • Outfit
 • Personelig
 • Q&A
 • Quotes
 • Video

 • Arkiv

  2012
  Mars
  Februar
  Januar

  2011
  Desember
  November
  Oktober

  hits