februar 2012 (Silje Jensen)

februar 2012

Dårlig fot

Har infeksjon i beinet, så blir dårlig blogging nå.. Jaja

Getting' ready

Overnatting

Takk til jentene for en fin kveld, og overnatting :) nå drar jeg til kilden, seeya

Live the life you have imagined


Quotes

♥ She did what she had to do in the order to find happiness.

♥ When a girl says I'm done, it usually means: fight for me.

♥ I'm tough, amibitous, and I exactly what I want. If that makes a bitch, okay.

♥ If a girl asks you a question, its better to tell her the truth, because chances are shes asking because she already knows the answer

♥ I'm the kind of girl who will burst out laughing because of something that happened the day before

♥ Silence is a girls' loudest cry

♥ All a girl wants is someone that wants her.

♥ Behind every girls favorite song, its an untold story

♥ I'd have to agree with the dictonary: Girls before guys.

♥ Boys are like purses: Cute, full of crap and can always be replaced.

Sminkevideo

Ja, jeg dummer meg skikkelig ut her. Ser helt forferdelig ut, fett hår, lang ettervekst, grusom stemme og alt det der. Men hei, jeg heter Silje, Jeg er spontan og har selvironi! 

Bad hairday much

Fanpage

Om du ønsker å følge meg videre og du ikke har blogloving, så kan du gå inn på min facebook fan page for oppdateringer :-) (skal bli flinkere med å bruke den, hehe..): HER

Facts

♥ Jeg elsker å ha det ryddig, men jeg hater å rydde. En veldig ufin kombinasjon, sånn egentlig..

♥ De beste hendelsene som skjedde meg i 2011 var at jeg ble tante og fadder til fineste Oliver, og at jeg var så heldig å oppleve blant annet In flames & Trivium med broren min i spektrum!

♥ Før var jeg blodfan av Tokio Hotel, stilen fulgte selvfølgelig med..

♥ Er i stor tvil om jeg vil bli fotograf eller webdesigner. Kanskje en kombiasjon? 

♥ Jeg er mildt sagt shoppinggal. Jeg hater å bruke penger, og er mest på salg - men når jeg er først er ute i byen, så må jeg ha med meg noe hjem... veldig sjeldent lurt egentlig.

Vil du vinne en sommerduft?

.. eller? :-)

escvinn2rr

FML

Today, my dad got so drunk that he proposed to me. FML

Today, my boyfriend dumped me by text at 1:30 am because he didn't want to give me "the dread of answering a phone call." When I asked him for an explanation, his reply was, "For what?" FML

Today, I caught my boyfriend trying on my bra. He still has no excuse. FML

Today, I went to my first party, hoping to maybe meet some people. I was there for 4 hours, and the person/thing that I interacted most with was a cat. FML

Today, the man of my dreams kissed me. It was everything I had imagined it would be until in the middle of the kiss, he burped. FML

Hva er bedre enn dette når man har en dårlig dag? hihi 

Tommel opp

Kom nettopp hjem fra sykehuset, og fått støtte for tomlene av alle mulige ting. Så nå sitter jeg nå her og føler meg litt funksjonhemmet her jeg ikke kan bruke tommelen som normalt. De er faktisk plassert sånn at jeg alltid har tommel opp. Her er man positiv to the top! :-)

Mekka litt nytt design

Siden det endelig var lys inn i vinduet mitt, så hey; Hvorfor ikke ta noen bilder av meg selv som faktisk er brukbare for nettet? Så da gjorde jeg det, og i samme sleng mekka jeg meg et litt nytt design. Har innmari lyst til å prøve noe nytt med designet, men jeg vet liksom ikke helt hva. Tycks?


Tidsfordriv

... :-)

Sneakpeak på nytt rom!

De siste dagene har jeg lagt nytt gulv på rommet mitt, omøblert og ryddet! Er enda ikke helt ferdig å rydde, så jeg vil ikke vise hele rommet enda. Men jeg kan jo komme med en liten videoblogg av rommet når det er ferdig, om det er ønsket? Er ihvertfall super deilig med litt forandringer!Word

To get high in life, you have to aim high. That means you must take risks, and sometimes, bigger risks. Without taking risks, you are not going to achieve anything, thats just plain and simple.Whatever your situation is, be willing for change if you want to do better. Dont be afraid of big changes. Remember that our decisions is what shape our lives. I have said it before but Im saying it again.. follow your gut!


What doesn't kill you makes you stronger

New in: Blonde kjole

Var innom Bik bok i går da jeg hadde sett en kjole på bik bok appen min (hjertehjerte) og det var en nydelig blondekjole der! Ble ganske forelsket med første øyekast, så tusen takk til mamma spanderte den på meg, hihi! 

Bildet til venstre er med blitz, men man ser ikke blonde detaljene på selve kjolen - ser det litt bedre på bildet til høyre, enda bildet er i forferdelig farger. You get it :-) Den er ihvertfall nydelig!

LIFE

Nytt gulv!

Endelig fått gulv og ikke stygt teppe på hele gulvet, Jess :-)

God morgen!

Hiho, første mobilinnlegg :-) da har man stått opp og er godt plassert i sofaen. Åssen har gjengen det?

Ukens quotes

It's so damn easy to love but so hard to forget.

Positive thinking will allow you do everything better than negative thinking.

If someone stick by your side through your worst times, then they deserve to be with you through your good times.

If karma doesn't get to you soon, believe me, I will.

That depressing moment when you wake up during the best part of your dream.

When the person you hate tells a funny joke, but you don't laugh because you hate them.

You know that those words are full of lies, but you keep wishing that maybe it would be a truth.


jess, wiii!

Overlykkeliig jente! Gjett hva jeg har fått? Hint: Instagram... :-)


HOVE 2012


Skrillex


Rise Against

Ed Sheraan

Lamb of god (♥)

Say no more

Første skoledag på fire uker. Å se alle mennesker igjen var utrolig hyggelig, men det å komme rett på en teoretisk skoledag er ikke så morro neei... egentlig bare sløvedag idag. ehhehheh..... årh. unøvendig.

Dream

Hjemreise

Det er med både tungt og lettet hjertet at vi idag reiser tilbake til Norge. Jeg har nå fått opplevd hvordan det er å bo i en liten del av England for en stund, og jeg har hatt det utrolig fint. Jeg har fått lov til å bli kjent med noen fine mennesker, som jeg håper jeg kan møte igjen senere i livet.

Men det skal bli godt å endelig se alle fine mennesker der hjemme, og alt som tilhører hjemme i Norge. Tenk, i kveldinga så er jeg hjemme!

Før/Etter

Lange dager i vente

Hjemlengselen har virkelig tatt meg. Jeg savner huset, skolen, venner, familie, dyr og alt som hører inni ordet Norge. Det er under en uke til jeg er tilbake igjen, men den siste tiden går så tregt og det er som regel fyllt med at jeg er ubeskrivelig trett. Det er nå fire dager, med intens trening før det er over med seks timer trening hver dag. Å disse fire dagene skal jeg gi alt jeg har, jeg skulle bare ønske jeg hadde litt mer energi.

Det er dumt å legge ut tanker, ihvertfall på nettet når man er sliten. Men jeg har forstått at de neste dagene så er det akuratt det jeg kommer til å være uansett. Sliten. Så jeg får nesten bare stålsette meg, og bare også si at bloggen blir ikke prioritert de siste 5 dagene jeg tilbringer her nede. I'll try my best

Hey you

Så var det torsdag

Heihei!

Har vært å trent i dag også, men går nok ikke så bra som jeg skulle ønske da jeg var noen bein som svikter meg totalt, menmen. Får bare prøve! 6 treningsdager hjem, så kommer jeg tilbake til Norge neste søndag! ååh, gleder meg så masse til å se alt som jeg savner hjemme i Norge, hihi.

Kanskje noen av dere har noen tips til meg hvor man kan kjøpe litt billige iphone (4) deksler? Ville vært til stor hjelp :-)

..

Andre dager er værre enn andre her nede, dessverre.
Silje, ei jente på seksten år som har en passion for mote, fotografi og web - design, og drømmer om å finne en fremtid mellom disse tre. Lever livet nå, og er klar for nye utfordringer. Elsker å være spontan, og har selvironi nok til å dumme meg ut på nettet. Mer om

Kontakt:
Siljehjensen@live.no

Legg meg til som venn HER

Bloglovin'

bloglovin

kategorier

 • Foto
 • Hverdag
 • Innkjøp
 • inspirasjon
 • Mote & skjønnhet
 • Outfit
 • Personelig
 • Q&A
 • Quotes
 • Video

 • Arkiv

  2012
  Mars
  Februar
  Januar

  2011
  Desember
  November
  Oktober

  hits