mars 2012 (Silje Jensen)

mars 2012

Nytt pudder

Var så heldig å få at nytt pudder i bursdagsgave i går! Hun ba visst om det lyseste, men mørkt er det, haha. Sånn er det å være en skikkelig bleking! Men det blir nok bra til sommeren eller som et lett solpudder. Elsker å teste og prøve ut noe produkter, finnes omtrent ingenting gøyere :-)

Good morning sunshine

Tusen takk!

Jeg har fått nærmere 200 gratulasjoner i dag, og jeg må bare si tusen hjertelig takk! Det betyr veldig mye, og jeg har hatt en superfin dag med familie og venner på skolen. Fikk et herlig album, sykt mange gode minner - virkelig, tiden flyr av gårde før man rekker å si noe som helst. Om to år er jeg plutselig myndig..

Kan også si tusen hjertelig takk til Ingrid som bakte supergode muffins til hele klassen idag, skjønn du er! :-) Nå står the voice på tven, kaker og brus er stappet ned i magen - og nå står deilig frukt på menyen. Bare meg som har en kjempe bra fredag? Og til hele gjengen: god påskeferie!Birthday kid!

Sweet 16 :-* 


Pics

Dagens antrekk

Image and video hosting by TinyPicTopp - Topshop // Skjørt - Bik bok

Været her nede på sørlandet blir bare sykere og sykere, og enda jeg går i så lette klær som i antrekket over så svetter jeg ihjel. Det er så varmt at det gjør vondt i hele kroppen, føler meg jo helt dehydrert! Så det er bare å hive innpå vann og drikke, og nyte varmegradene så mye man kan. Er ikke helt sikker på om det er mars eller juli?

Formen var ikke på topp på morgenen i dag, men heldigvis føler jeg meg litt bedre nå etter jeg har pruttet i meg litt tabletter. Man vet det blir litt for ille når man ikke får sove på omtrent en hel natt pgr. hodepine.... huff!

Oliver

I'm yours

You touch these tired eyes of mine
And map my face out line by line
And somehow growing old feels fine
I listen close for I'm not smart 
You wrap your thoughts in works of art 
And they're hanging on the walls of my heart 

I may not have the softest touch 
I may not say the words as such 
And though I may not look like much 
I'm yours 
And though my edges may be rough 
And never feel I'm quite enough 
It may not seem like very much 
But I'm yours 

You heeled these scars over time
Embraced my soul 
You loved my mind
You're the only angel in my life
The day news came my best friend died 
My knees went weak and you saw me cry 
Say I'm still the soldier in your eyes 

I may not have the softest touch 
I may not say the words as such 
And though I may not look like much 
I'm yours 
And though my edges may be rough 
And never feel I'm quite enough 
It may not seem like very much 
But I'm yours 

I may not have the softest touch 
I may not say the words as such 
I know I don't fit in that much
But I'm yours

Lykkefølelse

Vet du den følelsen hvor du bare går rundt, og er glad? Folk rundt deg er snille, været er flott, mørketiden forsvinner og tiden blir som regel brukt på ting som er gøy og man har lyst til? I rundt en uke nå har jeg gått rundt med en lykke følelse nesten konstant, og det er så herlig at jeg omtrent ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg!

Et av innleggene jeg laget før 2012 meldte seg, var at dette året skulle bli mitt år. Til nå, så har det omtrent blitt det. Mennesker med dårlige innvirkninger er omtrent ute av livet, og jeg har funnet mange andre fine venner som jeg er blitt utrolig glad i, og stolt over å være kjent med. Til nå, så ser det ut som søknaden på vidregående skole går akuratt min vei - takket være leger, PPT vgs og lærere som gjør alt for at jeg skal komme meg inn på mitt første valg. Det er jeg utrolig takknemelig for!

Jeg har alltid vært litt overdrevent glad i musikk og sprell, og Hove skal bli fantastisk i år! Så mange gode artister og band som kommer, og favoritten er definitvt Lamb of God. Jeg klarer virkelig ikke vente lenger, jeg har så lyst til at sommeren skal komme nu!

Jeg er bare så glad for tiden, og all negativitet prøver jeg å skyve vekk i disse dager. Det er mer positivt i livet mitt for tiden enn det er negativitet, og det skyver man vekk alt man kan. Er så glad for at ting endelig går supert! 


Finfin søndag!

Har tatt meg litt fri fra bloggen de siste par dagene jeg..

Bestemte meg for at bloggen skulle bli nedprioritert i helgen, og heller snakke og kose med folk isteden! Syntes det var like greit, og jeg har ikke gjort noe ekstremt spennende og fortelle for dere: Har vært i Skien, vært på en liten photoshoot, snakket med fine folk og ellers bare slappet av. Tenk dere, en uke til påskeferie! 

Er litt desperat etter hva jeg kan blogge om, da jeg ikke har peiling for tiden! Tipstips? :-)

Dagens antrekk


Bik bok - Skjørt & magetopp // Gave - Smykke

Nå må jeg løpe, skal i barnebursdag!

Sykt bra vær!

Hei alle sammen! :-)

Har allerde vært turen oppe på sykehuset, trent og nå sitter jeg med hårfarge i håret - riemlig glad over å bli kvitt den fæle etterveksten. Har ikke farget det siden jeg var i England, og det begynner å bli en stund siden nå... Så da var det bare å klæsje på litt hårfarge, så får vi håpe at jeg ikke blir bambi..

Noen andre enn meg som er helt overlykkelig over været? Været her nede på sørlandet er så fantastisk, og det er 20 grader i skyggen! Må virkelig si at jeg elsker å bo på sørlandet og akuratt her på dager med fint vær - ingenting er finere enn blått hav, stor sol, brygge, båter og alt som hører med. Herlig!

Sukk

Tommel opp for at vi straks er i midten av uka, og at onsdager er en fin dag. Dessuten er tirsdagen ferdig, som er en av de to tyngste dagene i uka. 

Tommel ned for at jeg er så innmari skolelei og egentlig bare vil gi opp siden alt er vanskelig for tiden. Så er det snart masse tentamener og eksamen - Hvordan skal dette gå?

Tommel opp for at du gjorde dagen min komplett, og at jeg nå sitter og smiler omtrent hele tiden. Å at jeg gleder meg til jeg kan snakke med deg igjen i kveld.

Tommel ned for avstand.

Tommel opp for at reguleringa er av, og at jeg skal ta av den siste biten 7. mai!

Tommel ned for rotete rom.

Tommel opp for at jeg snart fyller år. Sweet 16!


Nytt i garderoben

En dritdeilig hettegenser fra Bik bok! Elsker hettegensere, selvom jeg gjerne dropper det. Gikk virkelig ikke med noen annet før..... 

Singletter, med herlige vårfarger fra H&M! Er så deilig å være inspirert til å kjøpre fargerike og lyse klær.En nydelig enkel og svart kjole fra Noa Noa. Dårlig fokus på bildet til høyre..En t-skjorte fra Gina Tricot. Normalt sett helt basic, men bak på ryggen er det en heit glidelås og mellorom, hihi! Love it.Også favorittkjøpet mitt fra H&M! Et av favorittplaggene mine er blazere, men normalt sett er dem svarte og ganske kjedelige. Så jeg tenkte å være litt vågal - Stor favoritt i garderoben allerde!Hva syntes dere om kjøpene? :-*

Random

Wiiii

Tre fine


De to ytterste er fra Gina Tricot, og den i midten fra Primark.

Ringen er en av mine største obessions. Store, sære og flotte ringer. Jeg elsker å kjøpe ringer som alle andre syntes er forferdelige, som gjør at jeg kan sette mitt eget preg på dem. (I know, dritstygge negler og sånn)

Ukens spørsmål #1

Hvorfor dro du til England?
Jeg trente! Enkelt og greit så har jeg en diagnose som gjør at jeg har fått endel problemer med ryggen. Så jeg dro rett å slett dit for å bygge muskler og rette meg opp. Veldig fornøyd med oppholdet!

Hva er skoliose?
Skoliose er skjev ryggrad, rett å slett. I stor eller mindre grad, og det er utrolig nok mye mer normalt enn folk flest tror!

Hva betalte du for Iphonen din?
Jeg kjøpte den via apple.no, og siden jeg kjøpte 4S så ble det rett under 5000kr.

Du blogger jo veldig dårlig for tiden?
Haha, vet! Er bare sliten og slack for tiden, og all tiden går helt ærlig til å sove, spise, skole og å... slakce? Haha! Skal bli flinkere, men dere må virkelig komme med hva dere vil se av. Både innenfor innlegg og vblog! 

Fototips?
Bruk manuelle innstillinger, bruk naturlig lys (Ikke blitz, lamper o.l) og vær kreativ! :-) 

A dress up girl

Be you

Favoritt parfyme

Da jeg var på flyplassen på vei hjem til Norge, så måtte jeg benytte sjangsen til å ta med meg en ny parfyme! Tax free er virkelig parfyme heaven, og prisen gjør alt bare bedre! Da jeg gikk igjennom så tok det ikke lang tid før jeg falt og ble forelsket i en Victoria Secret parfyme!
Den er ganske søt i lukten, men jeg har til nå kun fått komplimenter for den. Å flasken er jo enda en grunn til å bli enda mer forelsket i den, hihi. Ikke glem vingene - hvor søt kan en parfyme flaske bli?! :-)

Gårdagens outfit


Topp - Gina Tricot / Shorts - New Look / Jakke - Primark

Gud å raskt gårdagens gikk! Planen var jo faktisk å legge inn dette i går, men da jeg reiste til byen klokka 3 og ikke kom hjem igjen før 9 på kvelden så var det ingen ork. Jeg dro med meg Maria med på UKM, noe som var en utrolig koselig (og lang) opplevelse! Mange flotte talenter, men dessverre ingen nærfolk som kom videre. 

Første gang jeg legger ut outfit på denne bloggen, og tredje eller fjerde gang ever? Haha, jaja! Hvorfor ikke begynne med det når jeg har tid viss noen andre er interissert med det. Enda en grunn for at det er kleint å snakke om blogg i venners nærhet.... hehe

somier'

Ny lysekrone

Siden jeg siden august 2011 har oppusset rommet (som forresten endelig er ferdig! Video neste kanskje?), så har også fått skiftet lampe som prikken over i´en! Fra en gammel kjedelig glassrunding av en lampe, til en fantastisk, fin og stor lysekrone! Den er ikke ekte, men av plastikk - men likevel helt fantastisk fin! wiiiih, så fornøyd :-)

Bloggingen min har vært veldig sløv i det siste, og jeg er veldig klar over det. Har vært så mye sykdom, tretthet og alt slik at det har blitt nødt til å bli ganske mye nedprioritert. Men da er jeg sterkere tilbake! Eller hva? 

Bryr du deg om verdenen?

Om du gjør det, så tar deg 30minutter til å se på vidoen jeg legger ut under. Vi lever i et land der vi har råd til det meste, vi har mennesker som bryr seg, en regjering som behandler oss vell og vi har mat på bordet. Men vi er egoistiske, og vil bare ha mer. Vi vil ha en mac, en ny mobil og vi vil være populære blant dem rundt oss. 

Det er mennesker der ute, som har det mye værre enn oss - mennesker som blir behandlet som om de er usynelig. Det er på tide å stoppe det. En mann med navn Kony kidnapper barn, og om de ikke gjør som dem sier: så blir dem drept. De får våpen, og er nødt til å ta liv av andre mennesker, til og med sine egne foreldre. 

2012 er året hvor Kony skal bli arrestert, og viss vi står sammen - så kan vi klare det. Del videoen på bloggen din, facebook, twitter eller et annet sted der du holder til, kjøp et armbånd (HER). Vis at DU bryr deg.

Kronisk trøtt

Det er vondt å være sliten og trøtt konstant. Det er slitsomt å være kronisk trøtt, og aldri klare å få energien helt på til hundre prosent. Jeg vil så gjerne gi mer enn det jeg gjør, men det er ikke lett når det jeg gir er alt jeg har.

Å være kronisk trøtt er helt forferdelig i en normal hverdag med masse skole, og trening. Etter en skoledag, så legger jeg meg i sofaen og sover helt til klokka er fem - for da blir jeg som regel vekket av moren min som sier at det er middag. Når jeg faktisk har våknet litt, så må jeg bruke den lille energien jeg har igjen på å gå ned og trene i en times tid. Noe som er vondt og slitsomt. Jeg har lekser jeg egentlig er nødt til å gjøre, men kroppen min lar meg ikke få energien til det. Så det blir som regel til at jeg omtrent ikke har noe annet valg enn å droppe det - for å faktisk klare å holde meg litt våken.

Jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne gjort noe som helst. Fordi den hverdagen jeg lever nå er så asosialt at jeg ikke har ord. Jeg har ikke et sosialt liv, fordi arbeid som må gjøres tar all energien ut av meg. Å slik har det nå vært i flere år, jeg har rett og slett null ork til venninebesøk etter skolen. Etter en overnatting, så er jeg utslitt.

Så i dag er en slik dag. Hvor jeg bare vil legge meg og sove i noen uker. Få opp all energien igjen - helt til hundre prosent. Sånn at jeg kan bruke den i noen uker, uten noe problem. Om jeg bare hadde hatt den sjangsen.

Indeed

Dagens gjøremål;

Irriterende

- "Skjønn blogg, kommentere min? :)<333" Jeg klikker veggemellom hver eneste gang, og det værste er at det begynner å komme mange! Jeg går ikke en gang inn på bloggen din når du sier sånn, og godkjenner kommentaren din gjør jeg heller ikke. Dø.

- Alt for tykt hår. Jeg hater håret mitt, mens alle andre forguder det. Det er så tykt at det er ingenting annet enn et eneste strev å holde på med hver eneste dag. Jeg må serriøst droppe ytterjakka kun fordi håret blir ultraflokete. 

- Når folk ikke kan klare å svare på meldinger, Hallo. Du har en mobil for en grunn, liksom.

- Kamerater og venniner som leser bloggen min opp for meg, og er på den når jeg er til stede. (Øyvind...). Det er så irriterende og kleint! Fysj skamme seg.

- Når skapet er fullt og man har ingenting å ha på seg. Må virkelig planlegge antrekka før jeg legger meg, for jeg er alt for daff med så mye i skapet... he-he-he. 


Posering i pysjamasbukse er LOV. basta bom.
Silje, ei jente på seksten år som har en passion for mote, fotografi og web - design, og drømmer om å finne en fremtid mellom disse tre. Lever livet nå, og er klar for nye utfordringer. Elsker å være spontan, og har selvironi nok til å dumme meg ut på nettet. Mer om

Kontakt:
Siljehjensen@live.no

Legg meg til som venn HER

Bloglovin'

bloglovin

kategorier

 • Foto
 • Hverdag
 • Innkjøp
 • inspirasjon
 • Mote & skjønnhet
 • Outfit
 • Personelig
 • Q&A
 • Quotes
 • Video

 • Arkiv

  2012
  Mars
  Februar
  Januar

  2011
  Desember
  November
  Oktober

  hits