april 2012 (Silje Jensen)

april 2012

Blogganbefaling

Gi igjen linken din så skal jeg gå igjennom dem og linke 2-3 blogger som jeg syntes fortjener en link, hihi :-)

Mitt hår

Bruker du extensions?
- Nei, det gjør jeg ikke og aldri gjort! Har spart og spart, men hadde faktisk hår i skulderhøyde for litt over et år siden...

Er platina din ekte hårfarge?
- I wish! Men bleker nok etterveksten ca en gang i månden, og det tærer på.

Hva er din ekte hårfarge?
- Kommunegrå, verdens mest kjedelig hårfarge. Å den kler meg ikke i det hele tatt!

Hvordan behandler du håret ditt, ser ikke ut som om det er slitt?
- Jo, det er ganske slitt. Men jeg bruker hårkur, og eneste varme jeg bruker er hårføner nå og da. Dessuten er et bra tips å ikke å vaske håret før en uke etter du har farget/bleket det, for da kommer hårets naturlige oljer tilbake. Funker bra! 

Klipper du det?
- Nei, gjør nok ikke det. Det å klippe tuppene som alle sier får det til å vokse fortere er bare vas. Da blir det bare den samme lengden konstant!

Anbefaling av shampoo/balsam?
Jeg er veldig glad i Redken produktene, faktisk! Men for øyeblikket bruket jeg Gliss, der alle pakkene er helt svarte. De funker fjell de også! :-) 

Litt bloggtips

Enkelt og stilrent design.
Det er ingen som vil lese en blogg som er full av neonfarge, det fører til ingenting annet enn hodepine. Ha et stilrent og enkelt design, som gjør at det er fokus på for det meste innleggene dine, og ikke designet. Noen design jeg liker er de Kristina Andersen, Annette Haga, Stine Steen, Caroline Berg osv har.

Skrivefeil og smileys.
Er noe ikke så mange er noe fan av. Les igjennom innleggene dine, og rettskriv så godt du bare kan. Heller ikke overdriv bruken av smileys i et innlegg. Det er greit med noen, i noen innlegg - men ikke helt konstant. Det blir ganske slitsomt å lese :Ppp XDD hehe ;);)

Bilder.
Dette må være den viktigste regelen i en god blogg. Gode bilder, lyse og fine farger. Prøv å ha et kamera som gjør bildene bra, og unngå å bruke konstant bruke webcameraet du har kun fordi det går raskt. Skal man ha en god blogg, så må du sette ned tid til den. Ha med det kameraet ditt på tur, uansett om det er iphonen, et kompakt eller verdens dyreste speilrefleks. Ta det med - la leserne se din hverdag! Du må også variere bildene dine, er ikke veldig gøy å se 5 bilder av deg i samme vinkel i vært innlegg.

Varierende innlegg.
Ikke alltid ha "wants"-innlegg. Hverdag, foto, meninger, video, quotes og alle andre mulige innlegg er ting du burde ha inn på bloggen din - om det passer inn. Det å kun bare blogge om en ting blir ofte ganske kjedelig, med mindre hele bloggen er en temablogg på et slags vis. Varier bra! 

Pass på lengden.
Det er ingen som har ork til å hele tiden lese innlegg som er 10 avsnitt hver gang. Som Kristina Andersen sier så er det greit å holde seg til fire eller mindre avsnitt i vært innlegg, med mindre det er en grunn til at det skal være lengre.  

Vær deg selv!
Det å herme etter andre fører aldri til noe bra! Vær deg selv, akuratt som du er, enten om du er veslevoksen eller ekstremt barnslig for alderen. Det hjelper ikke å herme etter andre, det blir bare for dumt. Vi er alle forskjellige, å det er bra og morro!

New in: maxi kjole

Om et år så skal jeg i brullyp, og da jeg så en bakkelang turkis kjole inne på LMC, så visste jeg at det var den jeg ville bruke. En uke senere så er den nå i skapet mitt, hihi! Den er så fin, og jeg syntes ikke det er spesielt lett å finne fine maxi kjoler. Jeg er veldig lav, noe som gjør det å finne maxi kjoler ganske vanskelig. Med noen hæler så passer denne perfekt! Super fornøyd! Hva syntes du? :-) 

Hei igjen fine folk!

Hei dere! Er helt utrolig hvor dårlig jeg har prioritert bloggen den siste uken, men har heldigvis en unnskyldning med at jeg har vært syk. Er heldigvis frisk nå, så da blir det bedre bloggings! God og bra blogging fra å med i morgen, eller hva? Gleder meg masse, ingenting er bedre enn en ny start!

Er så glad for at sykdommen jeg har hatt i meg den siste uka er ute fra kroppen, det er så enormt kjedelig å bare være hjemme og daffe, fordi man ikke har energi til annet. Så i morgen blir det en ny skoleuke, med litt leger og slikt. Er så keen på sommerferien nå at jeg så vidt klarer å vente, mihi! Har så mange fine planer, og kommer sikkert mange flere også :-)

Ryddepia

Jaudå

You know what?

Nothing lasts forever; so live it up, drink it down, laugh it off, avoid the drama, take chances, and never have regrets; because at one point everything did was exactly what you wanted.


Vinn parfyme

Lykke til :-)


Klikk her for å se hvordan du kan få Sexy Grafitti!

Arh

Tentamene og skole stresser meg så for tiden, sånn at bloggen blir ganske mye utelatt. Men det får nesten bare være, det er omtrent ti uker igjen til jeg er ferdig på hele grunnskolen, og da blir det sommerferie! Kan ikke tro hvor fort ungdomskolen egentlig har gått, er helt insane! Men godt skal det bli å være ferdig, pjuh!

Tok meg en liten pause fra å sove for å stikke innom for å se om det skjer noe på nett, nada. Har nemlig pådratt meg å bli heftig forkjørla på selve mattetentamendagen og hodet verker så innmari at jeg snart ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg her.. så da blir det å knaske smertestillende og håpe på at jeg er bedre til i morgen!

Deprimerende

... Sykt deprimerende å våkne til!

14.04.2012

? Silje Jensen

A girl

Jeffrey Campbell

Matremalistisk lykke. Verdens lykkeligste at the moment!Glede

I slutten av mai får jeg omtrent sikkert vite om jeg kommer inn på media og kommunikasjon eller ikke. Jeg er så nervøs at hjertet hopper opp i halsen hver gang jeg tenker på det. Jeg velger å krysse fingre og tær på at jeg kommer inn, fordi det er virkelig det jeg ønsker.

Hovefestivalen! Say no more? Dette blir mitt første året på selve festivalen, og jeg gleder meg som en liten unge! Blir nok en sykt bra opplevelse med masse herlige artister og band. Lamb of god!!

London. Det er ikke til å glemme at jeg savner min andre hjemby ganske mye nå. Selvom jeg er virkelig lei av grunnen til hvorfor jeg skal dit, så gleder jeg meg til å se alle folkene som er der fra, butikkene og alt det fine som bringer med London. 

Eventuelt en tur til Gran Canaria. Det er ikke sikkert, men meg og moren min blir kanskje med en forening til Gran Canaria en uke. Om ikke det å se frem til varmere strøk er bra, så vet ikke jeg. Jeg vil ha sommer og varme nuu!

Dagen jeg ter ut av ungdomskolen. Kan jo høres ganske forferdelig ut, å ville reise fra alt og alle som jeg har kjent så lenge nå. Men jeg har siden syvende klasse sett frem og gledet meg til VGS. Nå er tiden straks inne, og endelig blir ting mer selvstendig. Hvordan blir det, vet jeg ikke - men jeg gleder meg!
Da startet det

Var tidlig ferdig med norsk tentamenen i dag, og jeg vet ikke helt om jeg ble fornøyd eller ikke. Jeg ble fornøyd med innholdet, men følte at to knappe siden ikke var helt det beste. Vi får krysse fingrene og håpe på det beste, så får jeg heller se om jeg kan skrive litt mer i morgen på nynorsk tentamen.. For som sagt, så har nå tentamen stresset begynt. Om 5-6 uker begynner eksamen, og det nærmer seg mer og mer slutten på skoleåret. Ti knappe uker, og så er det sommerferie!

Er det forresten noen som vet om et redigeringsprogram (Som også funker på mac) som kan lage runde kanter..? Raskt svar blir man veldig glad for! :-)


(... stygge refleksjoner i brillene, hate'it)

Favourites: Mint, peach & NeonStrength

To gain strength you have to struggle, but it will be all worth it in the end


First day of schoolDet var ikke lett å få seg selv bort på skolen i dag, det var enormt tungt. Det å stå opp tidlig etter en og en halv hvor du selv skal bestemme når du står opp, så det er å sette vekkerklokka på sju noe jeg virkelig misslikte. Så fra og med i morgen så begynner alle tentamene, så nå blir det å pugge så mye man kan før det virkelig gjelder. Kjenner det skal bli veldig godt å få vite om jeg kommer inn på skolen jeg vil eller ikke, tenker jo omtrent ikke på annet for tiden..

Nå som skolen er ferdig, og jeg allerde har vært flink og trent: så hoppet jeg i pysjen og har bestemt meg for å bli i den igjennom resten av dagen. Ingenting er deiligere enn å daffe i en stor genser og en løs bukse når man er sliten og gradestokken nesten viser minus. Noen andre som har en slitsom onsdag?

Sukk

Føles ut som om jeg har null energi i dag..

Iphone deksler

Var innom byen for et par dager siden og fant disse på Chlas Olhson! Visste ikke en gang at de solgte deksler? Men de hadde endel fine, og da plukket jeg ut disse to for ca 150kr. Syntes det var en fin pris jeg! Som foreldrene mine sier så er telefonen som en nyversjon av en bariedukke.... kler de jo opp like mye.

Det finnes så sykt mange fine og kreative deksler der ute. Ebay har noen utrolig fine, men vi bruker ikke ebay her i huset så er liksom stuck med å finne noen som gidder å bestille for meg, hehe... Finnes jo mange fine norske nettsider også, men prisene igjen blir litt høye. Noen som vet om noen billige og trygge sider med fine deksler til iphone? Skrik ut!

Mandag

God morgen godtfolk!

Ny uke, og da har jeg valgt å ta det som en litt ny start. Prøve, ihvertfall. Null usunn drikke, mer vann og mer sunn mat skal bli inntaket nå. Så får vi håpe at det nytter seg på hud, hår, humør og slikt! Lurer egentlig på hvor mange ganger en person sier det til seg i løpet av et år.... wupsi!
Fail ogsånn

Har dere en anelse om hvor innmari kleint det er å snakke til seg selv med en video? Jeg filmet først en 7min film, som bare ble fail hvor jeg mesteparten satt og skrev på skype og surra med håret mitt. Etterpå filmet jeg er 15min film, som skulle nå bli klippet og redigert sammen. Guess what? Fant ut at jeg ikke hadde filmet, selvfølgelig. Så dere får nøye dere med en fail video... sykt blond.

Hot or not - fargerike jeans?

Mine leppestifter

Jeg så dessverre ut som et troll, og stemmen føltes helt utrolig sliten ut. Så jeg bare droppet å snakke! Som dere kanskje ser så har jeg ikke så utrolig mange, men det er jo en start på en liten samling. Enjoy! :-)

sjokk

... bare meg som har fått sjokk av den nye blogsoft? Vet virkelig ikke om jeg liker det eller ikke... huff

Under 500 lappen

Alle fra Nelly.com, men jeg er så teit at jeg ikke lagret linkene til kjolene først... du veit, blond og sånn :-) Men alle ligger under kateogrien festkjoler. Alle under 500 lappen! Syntes alle tre fantastiske, og falt særlig for den til høyre. Elsker litt sterke og klare farger, spesielt nå på sommeren!

Påskeeee

Da blogg.no gikk ned, og tinypic ikke virket med bildene: så gikk virkelig blogglysten til bånn. Nå ser det ut til at alt er fikset og klart, så da prøver man å begynne litt igjen! Hvordan har alle sammen det? Hatt en fin påske? Det har jeg! Går omtrent bare rundt og smiler :-)

Nå nærmer det seg tentamen stress igjen, tenk dere! Siste tentamen igjen før jeg drar ut av ungdomskolen... eksamen først, menmen. 

Smile

Heart

Love is the master key that opens the gates of happiness
Silje, ei jente på seksten år som har en passion for mote, fotografi og web - design, og drømmer om å finne en fremtid mellom disse tre. Lever livet nå, og er klar for nye utfordringer. Elsker å være spontan, og har selvironi nok til å dumme meg ut på nettet. Mer om

Kontakt:
Siljehjensen@live.no

Legg meg til som venn HER

Bloglovin'

bloglovin

kategorier

 • Foto
 • Hverdag
 • Innkjøp
 • inspirasjon
 • Mote & skjønnhet
 • Outfit
 • Personelig
 • Q&A
 • Quotes
 • Video

 • Arkiv

  2012
  Mars
  Februar
  Januar

  2011
  Desember
  November
  Oktober

  hits