oktober 2011 (Silje Jensen)

oktober 2011

En liten test :-)Siste oktober

Jeg føler virkelig at jeg har kulda i meg enda. måtte kjøre båten min opp nidelven i dag for å få den på land, var ikke akuratt en fornøyelse i vinden og så sent på året... men nå er båten på land, heldigvis! Følte jeg fikk en belønning når familien reiste på Egon og fikk i seg god middagsmat, god og mett nå for å si det slik! Nå venter litt TV titting før det blir å hoppe til køys, ny fin uke som venter på tur!

Best time of the year

Pjuuuh, godt plassert i sofaen

Endelig godt plassert i sofaen, og klar for idol :-) Er godt å vite at man ikke skal dra på sykehuset på ihvertfall en liten stund. Har fått litt informasjon, så er ihvertfall ingenting jeg trenger å være redd for angående beina mine, så da stoler man på det. Nå er det idol, så får jeg håpe at Henrik, Fredrik, Jenny og Bianca kommer videre.. Hvem er din favoritt?


A year without you

Heihei! :-) Beklager for en dårlig oppdatert blogg, men de siste dagene har vært mye styr, er for øyeblikket innlagt på sykehuset igjen, så får vi håpe jeg kommer meg ut fra innleggelsen så snart som mulig. I mellomtiden kan jeg dele èn av favorittsangene mine med dere:

Always dress like you're going to see your worst enemy

En slik tirsdag

Var hjemme fra skolen siden jeg var oppe på sykehuset igår, så har vært en virkelig slækk dag for å si det slik :-) Må si at jeg er helt forferdelig lei av alt som heter sykehus, leger, tester og alt slik... men må man så må man! Da skriker magen etter mat, så da er det bare å vente, hihi!

Løvenes konge

Sliten

Trøtt og pain. To ord som beskriver hvordan jeg har det akuratt nå veldig godt. Har vært innlagt på sykehuset i natt, tatt litt av vært tester og er rimelig sliten nå som jeg har kommet meg hjem. DEILIG å være hjemme igjen :-)

Ny start, liksååm

About

Silje Femten Sørlandet Fotografi Mote Venner Kjærlighet Sitater Redigering

Equipment

Nikon D90
Nikon D60
Canon Powershot D10

Nikon 28mm f.//2.8
Nikon 50mm f.//1.8
Nikon 18-55mm 
Nikon 18-105mm
Sigma 70-300mm
Sigma 70mm f.//2.8 

Nikon fjernutløser (x3)
Stativ
Reflekskjerm 108cm
Kamerabag
Kamerasekk
Blitz (x2)

Apple Imac (27")
Hp compaq (17") 
Photoshop cs3 

Contact

Email: Siljehjensen@live.no
Flickr: www.Flickr.com/photos/siljehjensen 
Facebook: Silje Jensen
Silje, ei jente på seksten år som har en passion for mote, fotografi og web - design, og drømmer om å finne en fremtid mellom disse tre. Lever livet nå, og er klar for nye utfordringer. Elsker å være spontan, og har selvironi nok til å dumme meg ut på nettet. Mer om

Kontakt:
Siljehjensen@live.no

Legg meg til som venn HER

Bloglovin'

bloglovin

kategorier

 • Foto
 • Hverdag
 • Innkjøp
 • inspirasjon
 • Mote & skjønnhet
 • Outfit
 • Personelig
 • Q&A
 • Quotes
 • Video

 • Arkiv

  2012
  Mars
  Februar
  Januar

  2011
  Desember
  November
  Oktober

  hits