november 2011 (Silje Jensen)

november 2011

Produktiv dag

.. eller ikke? :-) Litt kanskje?


Øvd på RLE prøve, så kan godt si man er er lei av alt som har med det gamle og nye testamentet, for å ikke snakke om Saulus Paulus.. Men ellers har man lagt inn endel CDer på ipoden, nå blir det musikk jååå :-)

Siste matteprøve i år, yess!

Arh, tanken på mattetentamen gjør meg så kvalm at jeg blir helt svimmel, men endelig er jeg ferdig med den! Værste tentamen som noen gang er lagd, må være matte... 

Vinn goodiebag!

Hihi, en av de bedre goodiebagene må jeg si :-)

 

cutrinsample

!

Daisypath Vacation tickers

Mjah

Jeg tror helt ærlig jeg ikke klarer å legge blogg.no helt fra meg, dessverre. Jeg har så mye muligheter her, å det er lettere å finne andre bloggere. Men jeg vil ikke gi meg helt på femelle, men poste inspirasjons bilder og eventuelt litt slikt der, kanskje? Blir så himmla usikker når jeg får sånne valg, haha huff..

bloggplattform vs bloggplattform

Blogg.no eller femelle? :-)
Da sier jeg hade til blogg.no

.. Hehe, er ikke slik at jeg slutter å blogge. Men jeg er nemlig så heldig at jeg er èn av hundre som får lov å blogge sammen med hele gjengen til Femelle! :-) Følg meg videre >HER<

I'm just a girl

Snart frisk, endelig!

Endelig begynner jeg å bli friskere, etter en uke med slapphet, vond hals og hele pakka.. Skal bli godt å få stelt seg og kommet ut av dette himmla huset en liten stund, haha :-)

Planen for øyeblikket består av Eclipse sammen med verdens beste mamma, sammen med pusi som sitter ved siden av, hihi! Så New Moon igår og den er ikke akuratt noe skuffende, så gleder meg til denne!


In love

My heart

When we stand together

Jobbing på G

Da laptopen min bestemte seg for å la være å skru seg på mer, så forsvant også alt skolearbeidet som jeg har gjort igjennom halve 9 og forløbig 10. Skal si det var en eneste stor skuffelse.. Det er enda værre når et tre ukers arbeid som jeg skal presentere i denne uka forsvant, alt sammen. Så nå sitter jeg her i småpanikk og prøver så godt jeg kan å skrive, litt tungvindt når man er syk òg..

Dau

Det er lenge siden jeg har følt meg så dårlig som nå, en helt forferdelig følelse hvor alt jeg orker er å sitte og se i skjermen. Det å røre seg fra sofaen til badet er vondt i hele kroppen, og det føles ut som halsen brenner..  Kanskje noen som har noen tips til å bli fort frisk igjen?

Blir helt deprimert av å se utendørs, klokka er så vidt passert fem, men har en følelse av at klokka er rundt midtatt.. mørketiden er ikke noe særlig, spesielt ikke når det gjelder bilder og slikt. Får begynne å ta bilder tidlig på dagen, isteden for å tenke på det så sent som nå.. huff!

Hverdagssmil

1. Når man våkner og føler seg helt uthvilt, tror nemlig ikke det finnes en bedre følelse! 2. Når man blir spandert på. 3. Et helt uforventet kompliment. 4.Når man åpner deg første pakken på julaften. 5. Når venner inviterer deg ut, og du er i akuratt riktig humør. 6. Når potetgullet er akuratt passe sprøtt. 7. Iskaldt vann når man er tørst. 8. Klemmer.9.  Når man får en fin sang på hodet. 10. Stemmene til personene du bryr deg om. 11. Når et klesplagg er akuratt slik du forestilte deg at det skulle være. 12. Følelsen når siste time på en fredag er ferdig. 13. Boblebadet. 14. Når rommet er helt ryddig, null støvkorn. 15. Når filmen du ser på er mye bedre enn forventet. 16. Leksefri uke.17. Når man klarer å påføre sminken perfekt. 18. Morgener med god tid. 19. Når Timmy møter meg hver gang jeg kommer hjem. 20. Å møte nye mennesker. 21. Gode bilder. 22. Når dusjvannet er akuratt perfekt. 23. Når noen får meg til å smile.

You are the best

Pretty little liars

Hvor blir det av immunforsvaret? Våknet opp med feber, vond hals og forferdelig sliten, så dagen skal bli tilbragt hjemme sammen med macbook'en og pretty little liars. Gøyeste serien jeg har sett på lenge, drama og tenåringer! Noen andre som er hooked?

Bilder med problemer..

Blir helt gal, noen av bildene her på bloggen blir så utydelige at det er helt teit.. Flere som klager på det til meg, får se om det er noe jeg kan gjøre for å få det bedre... Er heldigvis kun på noen fåtall, men likevel irriterende. 

Noen som forresten har noen tips til gode serier? Liker egentlig det meste: Frustrerte fruer, One three hill, Greys anatomy, Lost, True blood and so on! Har nettopp fått smaken på å se serier på nettet, hekta! ;-)

Kjærleik

You only live once

Onsdags kveld

Tilbake på skolebenken etter en lang helg, godt å starte på en onsdag da ting er rolig og gøye fag! Har også vært bort til dyrlegen med Timmy, stakkar gutten har fått seg en stor byll på overleppa.. nå er det full pensilinkur, så får han bli frisk! 

Nå står den siste Harry Potter filmen på TV'en, middagen er godt plassert i magen og gullet ligger fint plassert på siden av meg. Skal bli godt å slappe av resten av kvelden.Helt fantastisk start på uka!I går reiste jeg og bruttern opp til Oslo, og opplevde noe av det beste jeg har opplevd! In flames, Trivium og tre andre band live! Stemningen på de førstenevnte var sinnsykt, og jeg sitter enda med en sick lykkefølelse. Selvom reisen er lang, og jeg er dødelig sliten nå, så var det verdt det!

Det som møtte meg når jeg kom hjem var min nye Macbook pro 13'3!! wii! Og nå er den på plass, og photoshop elements er også innstalert! Hva kan være en bedre start på dagen enn det? hihi!

Synger sitt siste vers

Laptopen min har gitt opp, vil ikke skru seg på og er et herk. Med andre ord, så blir det lite sannsynelig at det blir noe særlig blogging før en ny pc (eventuelt mac) har inntatt huset. Om ikke laptopen skrur seg på igjen. Er fantastisk kjipt når masse skolearbeid, gamle tekster, London turen, og andre gamle bilder blir borte. Får krysse fingrene at jeg får den på igjen i løpet av en stund!

SKRILLEX TIL HOVE FESTIVALEN

Enormt utslitt

Dagene går i ett sett, dagene er mørkere og energien er på bånn. Er så sliten og trøtt nå på vi vinteren at det er helt uutholdende.. menmen, positive tanker! I skrivende stund står home & away på TVen, føttene på bordet og venting på middag som blir deilig laks, mm!

the greatest instrument

Hvordan jeg føler meg i dag?

Sliten. Enough said.


Litt fravær

Ble nesten en ufrivillig bloggpause i to dager.. Har satt i gang med litt nytt design (som er nesten helt på plass!) og litt playstation gaming på gang... ja, jo. Da var jeg bitt av den bassilen jeg òg!

Begynner også å gå inn for meg at det er under to uker til jeg stikker til Oslo, klarer ikke vente! Det blir ikke en særlig lang tur, men grunnen til av meg og broren min drar ditt er nok verdt reisingen og ventingen som kommer til å stå forran også så og si begge dagene. Noen som kan gjette hva som er planene våre? hihi!
Silje, ei jente på seksten år som har en passion for mote, fotografi og web - design, og drømmer om å finne en fremtid mellom disse tre. Lever livet nå, og er klar for nye utfordringer. Elsker å være spontan, og har selvironi nok til å dumme meg ut på nettet. Mer om

Kontakt:
Siljehjensen@live.no

Legg meg til som venn HER

Bloglovin'

bloglovin

kategorier

 • Foto
 • Hverdag
 • Innkjøp
 • inspirasjon
 • Mote & skjønnhet
 • Outfit
 • Personelig
 • Q&A
 • Quotes
 • Video

 • Arkiv

  2012
  Mars
  Februar
  Januar

  2011
  Desember
  November
  Oktober

  hits