desember 2011 (Silje Jensen)

desember 2011

Videoblogg..... kleeeint

Årh, jeg forstår ikke at jeg legger den ut en gang. Er så rotte at det er helt utrolig... :-)

Fredagggggg

Heihei! Ja, vet, kreativ overskrift :-) Tenkte å bruke dagen på å glo på Grey's anatomy nå som jeg ikke er helt i slaget, enormt kjedelig å bli syk nå rett før det nye året, dårlig start! Får håpe på det beste at jeg blir frisk til i morgen. Da reiser jeg til Maria og feirer nyttårsaften der, hihi!


Tommel ned for sår hals :-)

Nyttårsforsetter 2012

Drikke ca 2 liter vann hver dag.
Viss det er noe jeg er dårlig på, så er det å drikke vann. Vann er godt for humøret, tennene, huden, håret og hele kroppen i seg selv! Ut med brusen, nå skal vann inntas.

Bli en flink blogger.
Hihi, er jo lov å prøve! Skal bli flinkere med outfits, innkjøp, hverdag, fotografier og kanskje til å med videoblogger...? Who knows :-)

Være flink med treningen.
Jeg er dessverre så uheldig at jeg ikke kan gjøre den treningen jeg har lyst til, men da får jeg gjøre så godt som mulig ut av det å trene hardt og mye med den treningen jeg får tildelt i England.

Leve livet, være lykkelig og positiv.
Livet er nå, ikke neste år. Nå skal jeg være spontan, gjøre de tingene jeg har lyst til og leve livet slik jeg vil. Det er dessuten nå livet er, ingen grunn til å vente! 

Every day

Hva skjedde i 2011

Totusenogelleve har vært et trist, vondt, fint og fantastisk år. Det har skjedd mye forandringer i livet mitt enn det jeg trodde kom til å skje når året startet. Jeg har gjort ting galt, og jeg har gjort ting riktig. Ting jeg har angret på, og ting jeg aldri i livet kommer til å angre på. Ting jeg vil glemme, og ting jeg aldri skal glemme. Alt i alt, så har 2011 vært et av de beste årene på lenge.

Jeg konfirmerte meg, og ble endelig femten år. Ble tante for tredje gang, og var utrolig heldig som fikk lov å bli fadder. Jeg hadde stor kjærlighetssorg, og jeg har virkelig skjønt at Maria er der for meg i tykt og tynt. Jeg har blitt singel for første gang på tre år. Jeg har fått meg utrolig mange fine nye venner, vært hyper og utadvent. Jeg får sakte, men sikkert sjenertheten min vekk, yess!

Jeg har møtt noen fantastiske mennesker: Marie, Marte, Donna, Martine, Øyvind, Sam, Rickard, Parisa og mange andre fine mennesker jeg har blitt utrolig glad i. I løpet av året har jeg vært på 8 konserter. Jeg har reist til Oslo med broren min, vi to alene. Jeg har vært I london, en fantastisk fin opplevelse.

Juleball, fine karakterer og andre morroheter har ført meg igjennom. Dette året har vært noe av det særeste jeg har vært igjennom. Jeg gleder meg til 2012, det skal bli mitt år.

Quotes #1

1. Girls are like phones. We love to be held, talked too but if you press the wrong button you'll be disconnected!

2. Why does someone believe you when you say there are four billion stars, but check when you say the paint is wet?

3. Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had?

4. Sometimes memories are the reason why we cant move on.

5. It is easy to hate and it is difficult to love. This is how the whole scheme of things works. All good things are difficult to achieve; and bad things are very easy to get.

6. If you really want something in this life, you have to work for it. Now, quiet! The're about to announce the lottery numbers.

7. Be quiet, Brain, or I'll stab you with a Q-tip.

8. This is your life and it's endig one minute at a time.

9. Friendship often ends in love; but love in friendship - never.

10. You don't love a woman because she is beautiful, but she is beautiful because you love her.

1 juledag

Jeg vil begynne med å gratulerer verdens beste søster, Tina og Geir med forlovelsen ?. Er helt sikker på at blir et fantastisk bryllup og at dere to varer. Blir koselig å ha den siden inn i familien òg!

Andre juledag blir brukt på å sove på sofaen for min del, og slappe av med TV og tvserier. Er heldigvis ikke den eneste som har hatt det på planen, haha :-) Fikk Greys anatomy og Frustrerte fruer sesong 2, så skal bli herrlig med TV titting i romjula!

Don't be sad

GOD JUL

Fokuset i dag er på familien, og kun det :-) Dere får ha en super god jul, og nyte de siste 45minuttene!

Love from a distance

Dagens gjøremål;

Ska rydde rommet, gjøre det i stand til jul! Er faktisk på tide, hehehe :-)

Jeg savner London

Jeg savner varmen, de lette klærne, masse shopping, masse folk, de koselige og gamle hotellet, engelsk frokost, touristbussene, London eye, Oxford street, den gode isen, Big Ben og alt som hører til London. Jeg klarer nesten ikke tro at under en måned, så reiser jeg tilbake til England og skal bo der i en hel måned. Hvor jeg ikke kan legge meg i min egen seng på en hel måned. Det blir rart, men jeg gleder meg utrolig mye!

Blogg.no har konkuransse!

Bli med i blogg.no sin konkuransse! :-)

adamkonk

Sånn er det med treigt nett

Heihei! Jeg har hatt ganske mye fravær fra bloggen den siste tiden, men det blir sånn når nettet her hjemme er helt katastrofalt... :-) Håper på å fikset det før repratørerne tar ferie ihvertfall. Som en gave for å få opp blogg inspirasjonen så lager jeg nytt design og er godt i gang, men er en god del igjen, da. Tycks?

I går kveld fikk jeg nytt sengetøy på senga, er så behagelig og nytt at jeg bare har lyst til å ligge der i hele dag og slakke livet av meg, haha. En dag igjen med skole nå, så blir det juleferie!! Klarer nesten ikke vente en gang, gleder meg så til all den gode maten at jeg er helt på tuppa, heheh..


senga miiii ♥ :-)

Awsome juleball

Sneakpeak på juleballantrekk


Atle Pettersen

Konserten i går var utrolig koselig, og selvom det var mange mindre som skulle sitte på skuldrene til de eldre, så var det en utrolig koselig kveld. Skal si jeg var rimelig stolt når jeg ba ham om en klem og fikk det, haha :-)

Back on track

Jeg er nesten helt tilbake på internettfronten, selvom nettet er endel tregere enn vanlig.  Får bare håpe at blogglysten kommer tilbake når jeg får tatt litt mer bilder og slikt :-) I kveld blir det bursdagsfeiring, prøve eksamens øvelse og konsert med Atle Pettersen, wii!

A wake up call

Fortsatt uten nett

Heihei :-) Må si det er rimelig kjipt uten nett, nå har de sagt at de skal fikse det på mandag: Så nå er det bare å krysse fingrene! Har også hatt det hyggelig uten nett, jeg har nemlig:

- Fått øvd masse til prøver, tentamener og fremføringer. Jeg fikk 5 på en prøve, wii! Har også blitt ferdig med en fremføring som skal være ferdig til tirsdag. Flinkja?
- Hadde en helt fantastisk tur ut sammen med Sharifa og Anniken: Breaking dawn er virkelig en film som jeg kan anbefale, fikk meg til å ha et stikk av lykke i hjertet. Skal så se den igjen! 
- Vært Tv slave isteden for pc slave... jaja

Planen er også å mest sannsynelig få ryddet rommet mitt i dag og i morgen, ser virkelig ut som tredje verdenskrig der inne. Man skal også øve på fremføringen, så får vi håpe på best mulig resultat, hihi! 

Null internett

Jeg har null internett hjemme (skoleblogging ftw) og vet ikke hvor lenge det varer dessverre... :-) 
Silje, ei jente på seksten år som har en passion for mote, fotografi og web - design, og drømmer om å finne en fremtid mellom disse tre. Lever livet nå, og er klar for nye utfordringer. Elsker å være spontan, og har selvironi nok til å dumme meg ut på nettet. Mer om

Kontakt:
Siljehjensen@live.no

Legg meg til som venn HER

Bloglovin'

bloglovin

kategorier

 • Foto
 • Hverdag
 • Innkjøp
 • inspirasjon
 • Mote & skjønnhet
 • Outfit
 • Personelig
 • Q&A
 • Quotes
 • Video

 • Arkiv

  2012
  Mars
  Februar
  Januar

  2011
  Desember
  November
  Oktober

  hits