Mote & skjønnhet

Cravings


Noen andre enn meg som har lyst på dette over? Dessverre er prisen på disse ganske stive, men det er jo gøy å drømme seg bort i overfladiske fasader :-) Eier selv et bare JC sko, som er de normale lita skoene. De er så finne og perfekte at jeg ikke har ord, angrer ikke et sekund på at jeg brukte pengene på dem! De var 100 prosent verdt det! 

Tenk at det allerde er første mai, tiden flyr! Solen skinner på himmelen, de norske flaggene flagrer av all sin kraft ute på stengene, og jeg har en skikkelig vårfølelse. Er dessverre kaldt enda, så sitter nok under teppet as we speak. Forresten, liker du bloggen min? Du kan stemme på meg i blogg VS blogg HER :-)

Favourites: Mint, peach & NeonHot or not - fargerike jeans?

Under 500 lappen

Alle fra Nelly.com, men jeg er så teit at jeg ikke lagret linkene til kjolene først... du veit, blond og sånn :-) Men alle ligger under kateogrien festkjoler. Alle under 500 lappen! Syntes alle tre fantastiske, og falt særlig for den til høyre. Elsker litt sterke og klare farger, spesielt nå på sommeren!

Tre fine


De to ytterste er fra Gina Tricot, og den i midten fra Primark.

Ringen er en av mine største obessions. Store, sære og flotte ringer. Jeg elsker å kjøpe ringer som alle andre syntes er forferdelige, som gjør at jeg kan sette mitt eget preg på dem. (I know, dritstygge negler og sånn)

Favoritt parfyme

Da jeg var på flyplassen på vei hjem til Norge, så måtte jeg benytte sjangsen til å ta med meg en ny parfyme! Tax free er virkelig parfyme heaven, og prisen gjør alt bare bedre! Da jeg gikk igjennom så tok det ikke lang tid før jeg falt og ble forelsket i en Victoria Secret parfyme!
Den er ganske søt i lukten, men jeg har til nå kun fått komplimenter for den. Å flasken er jo enda en grunn til å bli enda mer forelsket i den, hihi. Ikke glem vingene - hvor søt kan en parfyme flaske bli?! :-)

Tidsfordriv

... :-)

Life wishes


Iphone 4 - Skal snart ta den som mitt neste innkjøp, hihi. Det er er allerde godt bestemt :-) Er ganske fornøyd med xperian min, men er liksom gått litt lei og en iphone har alltid vært høyt på lista. Bare å anbefale noen apps!

Jeffrey Campell - Alle Lita skoene er så fantastiske og jeg skulle helst hatt alle dem i en samling. De to det er avbildet er de som står høyest på listen over merket! Var nesten på nippet med å få tak i spikene, menmen...

Mulberry Alexa - Å da selvfølgelig oversized, fordi jeg elsker store vesker! Den er så fin, og da jeg så den i London for et par uker siden så var det vondt å gå fra i den. Men er man blakk, så er man blakk... jaja

Alexander Wang - Tror jeg har ønsket den i nærmere to år nå. Den er så fin, og hadde ikke gjort med noe å ha etterligningen heller. Lov å drømme, eller hva?

Sneakpeak på juleballantrekk


In love

Always dress like you're going to see your worst enemySilje, ei jente på seksten år som har en passion for mote, fotografi og web - design, og drømmer om å finne en fremtid mellom disse tre. Lever livet nå, og er klar for nye utfordringer. Elsker å være spontan, og har selvironi nok til å dumme meg ut på nettet. Mer om

Kontakt:
Siljehjensen@live.no

Legg meg til som venn HER

Bloglovin'

bloglovin

kategorier

 • Foto
 • Hverdag
 • Innkjøp
 • inspirasjon
 • Mote & skjønnhet
 • Outfit
 • Personelig
 • Q&A
 • Quotes
 • Video

 • Arkiv

  2012
  Mars
  Februar
  Januar

  2011
  Desember
  November
  Oktober

  hits